Proef de plantaardige keuken tijdens een van de vele culinaire events!

Ben je op zoek naar een leuke kookworkshop of wil je jezelf eens verwennen op een lekkere brunch of een speciaal diner? Doorheen het jaar worden er vele events georganiseerd om jou kennis te laten maken met de wondere wereld van groenten. Van gezellige kookworkshop tot zinnenprikkelende wine tasting. Je vindt het allemaal bij Vegamuze!

Wat kan je
verwachten?

Kookworkshops

Van kookdummie tot getalenteerd hobbykok, iedereen is welkom tijdens deze kookworkshops waar plezier en gezelligheid centraal staan (en groenten ook natuurlijk!)De workshops zijn geschikt voor gevorderde veganisten en groentjes in de veggie keuken. Iedereen leert bij! Je ontdekt hoe veelzijdig en lekker groenten kunnen zijn door envoudige maar originele recepten. Na de workshop zal je niet kunnen wachten om zelf plantaardig te koken met de recepten die je mee naar huis krijgt.

Brunch of diner

Geen zin om zelf te koken maar wil je jezelf trakteren op een lekkere maaltijd? Doorheen het jaar organiseert Vegamuze verschillende diners en brunches gebaseerd op lokale seizoensgroenten. Hou zeker onze agenda hieronder in de gaten voor alle nieuwe data en events

Andere speciallekes

Soms doen we al eens net dat tikkeltje anders. En dat zie je (en proef je!) duidelijk in ons eventaanbod. Verwacht je aan leuke samenwerkingen met andere lokale ondernemers en heel veel sfeer! Hou zeker de agenda hieronder in de gaten voor de volgende speciallekes!

"De workshop was enorm goed gebracht en sedertdien kook ik de receptjes nog altijd even graag."
Chantal

Geplande
events & workshops

februari

Gebak met Groenten Bakworkshop

Tijdens deze unieke bakworkshop leer je heerlijke desserts, gebakjes en toetjes bakken met groenten in de spotlights!
€50 pp Nog 12 plaatsen wo 16 feb Kooktheater, Dendermondesteenweg 157, Destelbergen

De Wondere Wereld van Specerijen Kookworkshop (voor beginners)

Kom jij in de keuken niet verder dan een snufje oregano of een vleugje kaneel? Ontdek de wereld van specerijen in de dagelijkse keuken!
€50 pp Nog 10 plaatsen do 17 feb Kooktheater, Dendermondesteenweg 157, Destelbergen

Freestyle koken met Seizoensgroenten: kookworkshop

Hou je niet van recepten volgen, maar wil je jouw creativiteit de vrije loop laten? Dan is deze unieke workshop iets voor jou!
€50 pp Nog 10 plaatsen vr 18 feb Kooktheater, Dendermondesteenweg 157, Destelbergen

De Wondere Wereld van Specerijen: kookworkshop voor avonturiers!

Za'atar, zwarte look en chipotle ken je al, maar wat dacht je van epazote, amchur of timut? Breid jouw specerijenkennis nog verder uit!
€65 pp Nog 10 plaatsen wo 23 feb Kooktheater, Dendermondesteenweg 157, Destelbergen

maart

Mexicaanse kookworkshop

Ontdek hoe je de authentieke Mexicaanse keuken in een vegan jasje steekt. Van homemade taco's tot de aller beste (ja echt!) chili sin carne.
€65 pp Nog 10 plaatsen wo 09 mrt kooktheater, Dendermondesteenweg 157, Destelbergen

De Smaken van India: kookworkshop

Proef de smaken, aroma's en wonderlijke specerijen van de Indische keuken. In deze workshop geven we de klassiekers een vegan twist!
€65 pp Nog 10 plaatsen wo 23 mrt Kooktheater, Dendermondesteenweg 157, Destelbergen

april

Gebak met Groenten Bakworkshop

€65 pp Nog 12 plaatsen wo 06 apr Kooktheater, Dendermondesteenweg 157, Destelbergen

Zot van Asperges: Kookworkshop

Het witte goud verdient het om in de spotlights te staan! Ontdek hoe je deze seizoensgroente creatief kunt gebruiken in de keuken!
€65 pp Nog 10 plaatsen wo 20 apr Kooktheater, Dendermondesteenweg 157, Destelbergen

Gebak met Groenten Bakworkshop

€65 pp Nog 12 plaatsen wo 04 mei Kooktheater, Dendermondesteenweg 157, Destelbergen

Creatief Chinees: Kookworkshop

We kennen allemaal wel loempia's en bami van de afhaalchinees. Maar ook met lokale groenten kan je lekker creatief Chinees koken!
€65 pp Nog 10 plaatsen wo 11 mei Kooktheater, Dendermondesteenweg 157, Destelbergen

Legendarisch Libanees: Kookworkshop

Proef de culinaire magie van de Libanese keuken!
€65 pp Nog 10 plaatsen wo 18 mei Kooktheater, Dendermondesteenweg 157, Destelbergen

juni

Freestyle koken met Seizoensgroenten: kookworkshop

€65 pp Nog 10 plaatsen wo 01 jun Kooktheater, Dendermondesteenweg 157, Destelbergen

Homemade Napolitaanse Vegan Pizza: kookworkshop

Zelf vegan pizza's maken? Tijdens deze workshop ontdek je de geheimen van de Napolitaanse pizza!
€65 pp Nog 12 plaatsen wo 22 jun Kooktheater, Dendermondesteenweg 157, Destelbergen

Op zoek naar een workshop op maat?