Proef de plantaardige keuken tijdens een van de vele culinaire events!

Ben je op zoek naar een leuke kookworkshop of wil je jezelf eens verwennen op een lekkere brunch of een speciaal diner? Doorheen het jaar worden er vele events georganiseerd om jou kennis te laten maken met de wondere wereld van groenten. Van gezellige kookworkshop tot zinnenprikkelende wine tasting. Je vindt het allemaal bij Vegamuze!

Wat kan je
verwachten?

Kookworkshops

Van kookdummie tot getalenteerd hobbykok, iedereen is welkom tijdens deze kookworkshops waar plezier en gezelligheid centraal staan (en groenten ook natuurlijk!)De workshops zijn geschikt voor gevorderde veganisten en groentjes in de veggie keuken. Iedereen leert bij! Je ontdekt hoe veelzijdig en lekker groenten kunnen zijn door envoudige maar originele recepten. Na de workshop zal je niet kunnen wachten om zelf plantaardig te koken met de recepten die je mee naar huis krijgt.

Brunch of diner

Geen zin om zelf te koken maar wil je jezelf trakteren op een lekkere maaltijd? Doorheen het jaar organiseert Vegamuze verschillende diners en brunches gebaseerd op lokale seizoensgroenten. Hou zeker onze agenda hieronder in de gaten voor alle nieuwe data en events

Andere speciallekes

Soms doen we al eens net dat tikkeltje anders. En dat zie je (en proef je!) duidelijk in ons eventaanbod. Verwacht je aan leuke samenwerkingen met andere lokale ondernemers en heel veel sfeer! Hou zeker de agenda hieronder in de gaten voor de volgende speciallekes!

"De workshop was enorm goed gebracht en sedertdien kook ik de receptjes nog altijd even graag."
Chantal

Geplande
events & workshops

juni

Freestyle koken met Seizoensgroenten: kookworkshop

Hou je niet van recepten volgen, maar wil je jouw creativiteit de vrije loop laten? Dan is deze unieke workshop iets voor jou!
€65 pp Nog 10 plaatsen wo 01 jun Kooktheater, Dendermondesteenweg 157, Destelbergen

Homemade Napolitaanse Vegan Pizza: kookworkshop

Zelf vegan pizza's maken? Tijdens deze workshop ontdek je de geheimen van de Napolitaanse pizza!
€65 pp Nog 5 plaatsen wo 22 jun Kooktheater, Dendermondesteenweg 157, Destelbergen

augustus

Legendarisch Libanees: Kookworkshop

Aangezien de workshop in mei op enkele uren volzet was, organiseer ik deze in de zomervakantie nog een keertje!
€65 pp Nog 2 plaatsen wo 17 aug Kooktheater, Dendermondesteenweg 157, Destelbergen

september

Pasta Per Favore! Vegan Pasta Workshop

De allerlekkerste pasta's maak je zelf! In deze workshop leer je zelf pasta maken en steken we enkele klassiekers in een vegan jasje!
€65 pp Nog 10 plaatsen wo 28 sep Vegamuze's Kooktheater, Dendermondesteenweg 157, 9070 Destelbergen

oktober

Gebak met Groenten Bakworkshop

Tijdens deze unieke bakworkshop leer je heerlijke desserts, gebakjes en toetjes bakken met groenten in de spotlights!
€65 pp Nog 8 plaatsen wo 19 okt Kooktheater, Dendermondesteenweg 157, Destelbergen

november

Authentiek Thais: Kookworkshop met pit!

Tijdens deze aromatische workshop maken we enkele klassiekers uit de Thaise keuken!
€65 pp Nog 3 plaatsen wo 16 nov Vegamuze's Kooktheater, Dendermondesteenweg 157, 9070 Destelbergen

Rebelse Ramen Kookworkshop

Ontdek hoe je thuis lekkere ramen maakt met authentieke bouillon, zelfgemaakte noodles en heerlijk originele toppings!
€70 pp Nog 10 plaatsen wo 30 nov Vegamuze's Kooktheater, Dendermondesteenweg 157, Destelbergen

Op zoek naar een workshop op maat?