Proef de plantaardige keuken tijdens een van de vele culinaire events!

Ben je op zoek naar een leuke kookworkshop of wil je jezelf eens verwennen op een lekkere brunch of een speciaal diner? Doorheen het jaar worden er vele events georganiseerd om jou kennis te laten maken met de wondere wereld van groenten. Van gezellige kookworkshop tot zinnenprikkelend diner. Je vindt het allemaal bij Vegamuze!

"De workshop was enorm goed gebracht en sedertdien kook ik de receptjes nog altijd even graag."
Chantal
Ik nam voor het eerst deel aan een van de vele kookworkshops in het aanbod. Het was een hele fijne, ontspannende avond! Je krijgt een aperitiefje, wat uitleg en dan: koken maar! We werden goed begeleid en het eten was overheerlijk! Heel fijn dat je de eventuele restjes mee mag nemen naar huis. Een aanrader!
Febe

Geplande
events & workshops

februari

Gek op Peper en Chili! Kookworkshop

Er bestaan duizenden diverse soorten (chili)pepers en oneindig veel recepten om deze te gebruiken. In deze workshop leer je hoe!
€70 pp Nog 2 plaatsen wo 28 feb Vegamuze's Kooktheater, Paul Fredericqstraat 30, 9000 Gent

maart

Creatief Chinees: Kookworkshop

We kennen allemaal wel loempia's en bami van de afhaalchinees. Maar ook met lokale groenten kan je lekker creatief Chinees koken!
€70 pp Nog 4 plaatsen wo 13 mrt Kooktheater, Paul Fredericqstraat 30, 9000 Gent

Legendarisch Libanees: Kookworkshop

Wegens overdonderend succes blijven we deze workshop organiseren. Proef de culinaire magie van de Libanese keuken!
€70 pp Volzet wo 27 mrt Vegamuze's Kooktheater, Paul Fredericqstraat 30, 9000 Gent

april

Gek op Pasta! kookworkshop

Er gaat niets boven verse pasta! Van verse linguini tot lasagne, canneloni en ravioli,.. In deze workshop maken we het allemaal!
€70 pp Volzet wo 10 apr Vegamuze's kooktheater, Paul Fredericqstraat 30, 9000 Gent

Zot van Asperges: Kookworkshop

Het witte goud verdient het om in de spotlights te staan! Ontdek hoe je deze seizoensgroente creatief kunt gebruiken in de keuken!
€70 pp Nog 12 plaatsen wo 24 apr Kooktheater,Paul Fredericqstraat 30 9000 Gent

Gek op Miso! Kookworkshop

Kom alles te weten over dé umami-bom: miso! Dankzij verschillende gerechten leer je miso op een originele manier inzetten in jouw keuken.
€70 pp Nog 13 plaatsen wo 08 mei Vegamuze's kooktheater, Paul Fredericqstraat 30, 9000 Gent

Culinaire Cruise Langs de Middellandse Zee: Kookworkshop

Fan van de mediterrane keuken en hunker je naar vakantie aan de Middellandse Zee? Deze workshop is de ideale plek om in de sfeer te komen!
€70 pp Nog 13 plaatsen wo 29 mei Vegamuze's kooktheater, Paul Fredericqstraat 30, 9000 Gent

juni

Gek op Pizza! Kookworkshop

Zelf vegan pizza's maken? Tijdens deze workshop ontdek je de geheimen van de Napolitaanse pizza!
€70 pp Nog 16 plaatsen wo 12 jun Vegamuze's kooktheater, Paul Fredericqstraat 30, 9000 Gent

Gek op Zomergroenten! Kookworkshop

Proef de aroma's van de zomer en experimenteer met lokale verse zomergroenten zoals tomaat, komkommer, courgette en zoveel meer!
€70 pp Nog 16 plaatsen wo 26 jun Vegamuze's Kooktheater, Paul Fredericqstraat 30, 9000 Gent

Op zoek naar een workshop op maat?