Proef de plantaardige keuken tijdens een van de vele culinaire events!

Ben je op zoek naar een leuke kookworkshop of wil je jezelf eens verwennen op een lekkere brunch of een speciaal diner? Doorheen het jaar worden er vele events georganiseerd om jou kennis te laten maken met de wondere wereld van groenten. Van gezellige kookworkshop tot zinnenprikkelende wine tasting. Je vindt het allemaal bij Vegamuze!

Wat kan je
verwachten?

Kookworkshops

Van kookdummie tot getalenteerd hobbykok, iedereen is welkom tijdens deze kookworkshops waar plezier en gezelligheid centraal staan (en groenten ook natuurlijk!)De workshops zijn geschikt voor gevorderde veganisten en groentjes in de veggie keuken. Iedereen leert bij! Je ontdekt hoe veelzijdig en lekker groenten kunnen zijn door envoudige maar originele recepten. Na de workshop zal je niet kunnen wachten om zelf plantaardig te koken met de recepten die je mee naar huis krijgt.

Brunch of diner

Geen zin om zelf te koken maar wil je jezelf trakteren op een lekkere maaltijd? Doorheen het jaar organiseert Vegamuze verschillende diners en brunches gebaseerd op lokale seizoensgroenten. Hou zeker onze agenda hieronder in de gaten voor alle nieuwe data en events

Andere speciallekes

Soms doen we al eens net dat tikkeltje anders. En dat zie je (en proef je!) duidelijk in ons eventaanbod. Verwacht je aan leuke samenwerkingen met andere lokale ondernemers en heel veel sfeer! Hou zeker de agenda hieronder in de gaten voor de volgende speciallekes!

"De workshop was enorm goed gebracht en sedertdien kook ik de receptjes nog altijd even graag."
Chantal

Geplande
events & workshops

november

Rebelse Ramen Kookworkshop

Ontdek hoe je thuis lekkere ramen maakt met authentieke bouillon, zelfgemaakte noodles en heerlijk originele toppings!
€70 pp Volzet wo 30 nov Vegamuze's Kooktheater, Dendermondesteenweg 157, Destelbergen

december

Have an OTTOLENGHI Christmas

In deze kookworkshop bereiden we een feestelijke maaltijd, geïnspireerd op de favoriete ingrediënten en de culinaire stijl van Ottolenghi.
€70 pp Volzet wo 07 dec Vegamuze's Kooktheater, Dendermondesteenweg 157, 9070 Destelbergen

Vegamuze X De Hobbit: Feestelijke hapjes

Verbluf iedereen tijdens de feestdagen met fingerlicking vegan fingerfood en happekes! Gemakkelijk, creatief en oh zo lekker!
€65 pp Volzet do 15 dec Foodies Arena, Eedverbondkaai 242, Gent

januari

Japanse kookworkshop: alles wat je wilde weten over sushi, ramen en Co.!

Ontdek hoe je de gekende en minder gekende Japanse klassiekers in een vegan jasje steekt!
€70 pp Nog 6 plaatsen wo 18 jan Vegamuze's Kooktheater, Dendermondesteenweg 157, 9070 Destelbergen

Authentiek Thais: Kookworkshop met pit!

Tijdens deze aromatische workshop maken we enkele klassiekers uit de Thaise keuken!
€70 pp Nog 9 plaatsen do 26 jan Vegamuze's Kooktheater, Dendermondesteenweg 157, 9070 Destelbergen

februari

Valentijn Brunch Workshop

Wil jij geliefde verrassen met een heerlijke brunch op Valentijn? Dan zit je in deze workshop goed!
€70 pp Nog 6 plaatsen wo 01 feb Vegamuze's Kooktheater, Dendermondesteenweg 157, 9070 Destelbergen

Legendarisch Libanees: Kookworkshop

Wegens overdonderend succes van de vorige 3 edities organiseren we deze nog een keer! Proef de culinaire magie van de Libanese keuken!
€70 pp Nog 10 plaatsen wo 08 feb Kooktheater, Dendermondesteenweg 157, Destelbergen

Krachtig Koreaans: Kookworkshop

Ontdek de culinaire tradities van Zuid-Korea! Van kimchi tot bibimbap en veel meer!
€70 pp Nog 3 plaatsen wo 22 feb Vegamuze's Kooktheater, Dendermondesteenweg 157, 9070 Destelbergen

Op zoek naar een workshop op maat?