Proef de plantaardige keuken tijdens een van de vele culinaire events!

Ben je op zoek naar een leuke kookworkshop of wil je jezelf eens verwennen op een lekkere brunch of een speciaal diner? Doorheen het jaar worden er vele events georganiseerd om jou kennis te laten maken met de wondere wereld van groenten. Van gezellige kookworkshop tot zinnenprikkelende wine tasting. Je vindt het allemaal bij Vegamuze!

Wat kan je
verwachten?

Kookworkshops

Van kookdummie tot getalenteerd hobbykok, iedereen is welkom tijdens deze kookworkshops waar plezier en gezelligheid centraal staan (en groenten ook natuurlijk!)De workshops zijn geschikt voor gevorderde veganisten en groentjes in de veggie keuken. Iedereen leert bij! Je ontdekt hoe veelzijdig en lekker groenten kunnen zijn door envoudige maar originele recepten. Na de workshop zal je niet kunnen wachten om zelf plantaardig te koken met de recepten die je mee naar huis krijgt.

Brunch of diner

Geen zin om zelf te koken maar wil je jezelf trakteren op een lekkere maaltijd? Doorheen het jaar organiseert Vegamuze verschillende diners en brunches gebaseerd op lokale seizoensgroenten. Hou zeker onze agenda hieronder in de gaten voor alle nieuwe data en events

Andere speciallekes

Soms doen we al eens net dat tikkeltje anders. En dat zie je (en proef je!) duidelijk in ons eventaanbod. Verwacht je aan leuke samenwerkingen met andere lokale ondernemers en heel veel sfeer! Hou zeker de agenda hieronder in de gaten voor de volgende speciallekes!

"De workshop was enorm goed gebracht en sedertdien kook ik de receptjes nog altijd even graag."
Chantal

Geplande
events & workshops

februari

Legendarisch Libanees: Kookworkshop

Wegens overdonderend succes van de vorige 3 edities organiseren we deze nog een keer! Proef de culinaire magie van de Libanese keuken!
€70 pp Volzet wo 08 feb Kooktheater, Dendermondesteenweg 157, Destelbergen

Krachtig Koreaans: Kookworkshop

Ontdek de culinaire tradities van Zuid-Korea! Van kimchi tot bibimbap en veel meer!
€70 pp Nog 1 plaatsen wo 22 feb Vegamuze's Kooktheater, Dendermondesteenweg 157, 9070 Destelbergen

maart

Rebelse Ramen Kookworkshop

Ontdek hoe je thuis lekkere ramen maakt met authentieke bouillon, zelfgemaakte noodles en heerlijk originele toppings!
€70 pp Nog 9 plaatsen wo 08 mrt Foodies Arena, Paul Fredericqstraat 30, 9000 Gent

Gebak met Groenten Bakworkshop

Tijdens deze unieke bakworkshop leer je heerlijke desserts, gebakjes en toetjes bakken met groenten in de spotlights!
€65 pp Nog 5 plaatsen wo 29 mrt Kooktheater, Dendermondesteenweg 157, Destelbergen

april

Improvisatie koken met Specerijen

In deze workshop leer je hoe je hoe specerijen op originele manieren leert gebruiken. Volg je buik gevoel en experimenteer er oplos!
€70 pp Nog 13 plaatsen wo 05 apr Foodies Arena, Paul Fredericqstraat 30, 9000 Gent

De Smaken van India: kookworkshop

Proef de smaken, aroma's en wonderlijke specerijen van de Indische keuken. In deze workshop geven we de klassiekers een vegan twist!
€70 pp Nog 5 plaatsen wo 19 apr Kooktheater, Dendermondesteenweg 157, Destelbergen

Vegan Italiaanse klassiekers Kookworkshop

De allerlekkerste Italiaanse klassiekers in een vegan jasje!
€70 pp Nog 10 plaatsen wo 03 mei Foodies Arena, Paul Fredericqstraat 30, 9000 Gent

Mexicaanse kookworkshop

Ontdek hoe je de authentieke Mexicaanse keuken in een vegan jasje steekt. Van homemade taco's tot de aller beste (ja echt!) chili sin carne.
€70 pp Nog 10 plaatsen wo 24 mei kooktheater, Dendermondesteenweg 157, Destelbergen

Spaanse tapas met een Vegamuze twist: kookworkshop

Met de zomer in aantocht ontdek je in deze workshop hoe geweldig Spaanse tapas kunnen zijn!
€65 pp Nog 14 plaatsen wo 31 mei Foodies Arena, Paul Fredericqstraat 30, 9000 Gent

juni

Legendarisch Libanees: Kookworkshop

Wegens overdonderend succes blijven we deze workshop organiseren. Proef de culinaire magie van de Libanese keuken!
€70 pp Nog 12 plaatsen wo 07 jun Foodies Arena, Paul Fredericqstraat 30, 9000 Gent

Streetfood From Around the World: kookworkshop

Ontdek vegan streetfood van over heel de wereld in deze exotische en zomerse workshop!
€70 pp Nog 10 plaatsen wo 14 jun Vegamuze's kooktheater, Dendermondesteenweg 157, 9070 Destelbergen

Op zoek naar een workshop op maat?