Droom je van een feestelijk diner zonder stress, met verfijnde gerechten boordevol groenten en smaak? Laat mij als chef aan huis jouw tafel omtoveren tot een plantaardig feest!
Samen maken we van jouw eetkamer het gezelligste restaurant — maar dan zonder afwas, zonder files, en mét een menu om van te watertanden. Ik kook volledig plantaardig, met groenten van het veld, geoogst op hun best, en breng je op smaakvolle reis langs wereldse keukens: van Midden-Oosterse geuren tot Aziatische umami en mediterrane zonnestralen.
Een kleurrijk seizoensmenu, samengesteld op maat en in overleg.
Een warme sfeer, persoonlijke service en véél liefde op het bord.
Lokaal en seizoensgebonden
We werken uitsluitend met lokale groenten van het seizoen (dus geen aubergine in de winter) voor een zo duurzaam mogelijke catering.
Groenten staan centraal
Al onze gerechten zetten groenten in de spotlights! Geen vleesvervangers, maar de creativiteit van groenten zorgen voor sensatie.
Met of zonder eigen servies
Heb je borden van de bomma die je wilt gebruiken? Dat kan! Maar we kunnen ook evenzeer zelf al het nodige servies voorzien om het tafelen onvergetelijk te maken.
Liefde voor de wereldkeuken en unieke smaakcombinaties
Geen vegan stoofvlees of vol au vent bij Vegamuze maar pruttelende Indische stoofpotjes en Libanese schotels boordevol specerijen!
Natuurwijnen en signature cocktails
Onze wijnkaart is steeds volledig vegan, biodynamisch en natuur , maar ook voor signature cocktails met lokale likeuren kan je bij Vegamuze terecht.
Homemade limonades en zelfgemaakte drankjes
Alle non-alcoholische dranken worden zelfgemaakt en zijn steeds seizoensgebonden.
Of je nu een verjaardag viert, een huiskamerfeestje organiseert of gewoon eens iets bijzonders wil doen met vrienden of familie:
Chef aan huis is beschikbaar voor groepen vanaf 8 personen.
Laat je gasten genieten van een culinaire ervaring die verrassend, gezellig én goed voor de planeet is.
Lunch
Beschikbaar vanaf 8p
Ontbijt & brunch
Beschikbaar vanaf 8p
Diner
Beschikbaar vanaf 8p