Welkom in mijn kook­theater

Een plaats waar groenten in de spotlights staan

Dat ik hou van een vleugje drama is je misschien al gekend, maar wist je dat we ook onze theatrale liefde in onze keuken proberen te verwerken?

Het Vegamuze atelier (waar alle events, kookworkshops en catering plaatsvinden) is dan ook niet zomaar een atelier, maar een heus kooktheater!

Of je nu zelf mee achter de potten komt staan tijdens een van de vele workshops en zo als een ware regisseur groenten naar een Oscarwaardige prestatie duwt, of je schuift je benen onder tafel tijdens een uniek diner met beleving, ... in het Vegamuze kooktheater zetten we groenten in de spotlights en dat mag je soms wel erg letterlijk nemen!

Voor een overzichtje van onze aanstaande kookworkshops, events en belevenisdiners kan je terecht op deze pagina.. Eerder interesse in catering? Dan zit je hier goed.

Waar vind je mijn kooktheater?

Het Vegamuze kooktheater maakt deel uit van Office en Foodies Arena, een co-working space en culinaire incubator voor creatieve en duurzame ondernemers!

Adres: Paul Fredricqstraat 30, 9000 Gent (ingang Vegamuze's kooktheater)/ Eedverbondkaai 242, 9000 Gent (Hoofdingang Arena)

Hoe bereik je mijn kooktheater?

  • Met de tram: de tram stopt aan de Koning Albertbrug, op slechts 300 m van mijn kooktheater!
  • Met de trein: station Gent Sint Pieters in op 5 min wandelen van het kooktheater
  • Met de auto: De ingang naar het kooktheater vind je via de Paul Fredericqstraat 30, 9000 Gent. Via de grote poort kan je binnenrijden en je op de bovengrondse parking gratis parkeren. (Parkeren in de straat is betalend)