Welkom in mijn kook­theater

Een plaats waar groenten in de spotlights staan

Dat ik hou van een vleugje drama is je misschien al gekend, maar wist je dat we ook onze theatrale liefde in onze keuken proberen te verwerken?

Het Vegamuze atelier (waar alle events, kookworkshops en catering plaatsvinden) is dan ook niet zomaar een atelier, maar een heus kooktheater!

Of je nu zelf mee achter de potten komt staan tijdens een van de vele workshops en zo als een ware regisseur groenten naar een Oscarwaardige prestatie duwt, of je schuift je benen onder tafel tijdens een uniek diner met beleving, ... in het Vegamuze kooktheater zetten we groenten in de spotlights en dat mag je soms wel erg letterlijk nemen!

Voor een overzichtje van onze aanstaande kookworkshops, events en belevenisdiners kan je terecht op deze pagina.. Eerder interesse in catering? Dan zit je hier goed. Ben je op zoek naar een belevenisdiner of workshop voor privé groepen? Lees dan zeker verder!

Privé kookworkshop

Op zoek naar een leuke activiteit als teambuilding of voor de vrijgezellenavond van je beste vriendin? Wat is er gezelliger en leuker dan samen koken?! Deze privé workshops zijn mogelijk vanaf 8 personen (tot max 20 personen) en kunnen over allerhande thema's gaan (van vegan Mexicaans tot samen pizza's bakken!) Ook jouw zotte idee kan ik omtoveren tot een workshopthema. (Zo maakte ik al eens een hele workshop rond het thema "roze" ;-) )

Belevenisdiner

Ben je op zoek naar een private dinner voor vrienden en familie, maar mag het allemaal wat speelser en unieker? Dan zit je met een belevenisdiner helemaal goed.

Vegamuze gaat met elk knotsgek idee en thema aan de slag en tovert zo een uniek menu uit de hoed. Van Alice in Wonderland afternoon teas met kleurrijke mocktails en te gek gebak tot koninklijke Indische buffetten voor die ene beste vriendin die binnenkort naar India verhuist,...

Ik denk graag met jou mee om de culinaire avond naar een hoger niveau te tillen!

Mystery Dinner

Dit unieke diner organiseren we samen met onze Partner in crime Pro Magic.

Verwen jouw collega's, vrienden of familie met een avond boordevol magie en spanning tijdens een Mystery dinner! Want waarom kiezen tussen een escape room, een spelavond en culinaire verwennerij op restaurant als je het gewoon allemaal tesamen kunt beleven in één groot spektakel?! Een diner met beleving, waar je nog lang over zult spreken. Ideaal als teambuilding formule of verjaardagsfeest!

Pro Magic zorgt voor magie in de zaal, Vegamuze voor magie op je bord!

Een uniek en innovatief concept dat gegarandeerd zorgt voor een onvergetelijke avond!

Waar vind je mijn kooktheater?

Het Vegamuze kooktheater maakt deel uit van Arena, een co-working space en culinaire incubator voor creatieve en duurzame ondernemers!

Adres: Paul Fredricqstraat 30, 9000 Gent (ingang Vegamuze's kooktheater)/ Eedverbondkaai 242, 9000 Gent (Hoofdingang Arena)

Zin om mee te spelen?

Vraag hier vrijblijvend alle info aan!