Welkom in mijn kook­theater

Een plaats waar groenten in de spotlights staan

Aan de rand van Gent - op de Dendermondesteenweg 157 te Destelbergen - vind je mijn culinaire kooktheater, een kookatelier met sterallures. Hierin kook ik voor jullie alle take-away, bak ik mijn taartjes, bereid ik mijn catering voor en organiseer ik diverse kookworkshops en events.

Voor het take-away en taart aanbod kan je alvast een kijkje nemen op de webshop. Eerder interesse in catering? Dan zit je hier goed.De uitgebreide kalender voor kookworkshops en events vind je op deze pagina.

Maar ook voor jouw privé event kan je in het kooktheater terecht! Ben je dus op zoek naar een privé workshop, een rustige locatie om te brainstormen met je team of een toffe locatie om jouw nieuwe project/product voor te stellen. Dan ben je ook hier aan het juiste adres!

Privé kookworkshop

Op zoek naar een leuke activiteit als teambuilding of voor de vrijgezellenavond van je beste vriendin? Wat is er gezelliger en leuker dan samen koken?! Deze privé workshops zijn mogelijk vanaf 8 personen (tot max 16 personen) en kunnen over allerhande thema's gaan (van vegan Mexicaans tot samen pizza's bakken!) Ook jouw zotte idee kan ik omtoveren tot een workshopthema. (Zo maakte ik al eens een hele workshop rond het thema "roze" ;-) )

Vergaderruimte (met of zonder eten)

Op dagen of uren dat ik zelf niet aanwezig ben in mijn kooktheater, kan jij het kooktheater huren voor een brainstormsessie met jouw team, bedrijf of vereniging.

Heb je graag eten, lunch, hapjes of drank erbij? Dat kan ook!

Vraag vrijblijvend jouw offerte aan hier beneden.

eventruimte (met of zonder eten)

Zoek jij nog een locatie voor het voorstellen van jouw product, het geven van een (non-food) workshop (juwelen, cosmetica, DIY, etc), coaching sessie, poëzievoordracht of alles daartussen?

Ook hiervoor kan je in het kooktheater terecht! Alle ideeën zijn welkom en ik luister graag naar jouw wensen en noden. Ook voor hapjes en drank kan gezorgd worden.

Zin om mee te spelen?

Vraag hier vrijblijvend alle info aan!