Dompel je helemaal onder in de magie van de Libanese keuken. Falafel kennen we allemaal, maar weet je ook hoe je deze zelf kan klaarmaken?

Samen ontdekken we de smaken, geuren en kleuren van de Libanese keuken, maar dan in een knus winters jasje. Geen verse tomaten en aubergines, maar robuuste knolselder en zoete prei.

Schrijf je snel in want de plaatsen zijn altijd snel weg!

Op het menu:

  • De ultieme falafels
  • homemade pita brood, jawel!
  • Knolselder shoarma aan het spit, OMG!
  • de allerbeste hummus met gelakte wortel en walnoot dukkah
  • rode biet muhammarah
  • schorseneer met zwarte limoen en labneh
  • boerenkool tabbouleh
  • hartverwarmende mejadra rijstschotel
  • groene winterse shakshuka met prei en palmkool
  • Libanees bananenbrood met geroosterde specerijen

Wanneer?

21/01/2026

18u30-22u30

Prijs?

€75 per persoon

Extra info

Workshop inclusief apertief, drank, heerlijk menu en uitgebreide receptenbundel!

Neem zeker enkele tupperware potjes mee want alle restjes mag je mee naar huis nemen.

Inschrijven

Er zijn nog 7 plaatsen beschikbaar voor deze workshop.
Voor hoeveel mensen wil je inschrijven?

Deelnemers

Per persoon

€ 75,00

Totaal: € 75,00

Je korting wordt in de volgende stap verrekend