Witloof saai? Bitter? Alleen lekker met ham en kaas? Think again. In deze workshop laten we zien dat witloof allesbehalve voorspelbaar is. We toveren het op een pizza, smokkelen het in een geurige tagine en eindigen met een apfelstrudel die je idee van witloof voorgoed verandert. Perfect voor wie denkt dat hij witloof haat — en voor wie het stiekem altijd al lekker vond.

Op het menu:

  • Tajine met witloof, dadels en sinaasappel
  • Speltgalette met witloof, camembert en peer
  • Canneloni met witloof en kaassaus
  • Miso-glazed witlof
  • Pizza met witloof, aardappel en gerookte scamorza kaas
  • witloofsoep met za'atar
  • winterse salade met witlof en citrus
  • winterse salade met witlof, druifjes en geroosterde knolgroenten
  • walnootcake met witloof
  • apfelstrudel met witloof

Wanneer?

28/1/2026

18u30-22u30

Prijs?

€75 per persoon

Extra info

Workshop inclusief apertief, drank, heerlijk menu en uitgebreide receptenbundel!

bevat: gluten, noten, soja, pinda

Inschrijven

Er zijn nog 16 plaatsen beschikbaar voor deze workshop.
Voor hoeveel mensen wil je inschrijven?

Deelnemers

Per persoon

€ 75,00

Totaal: € 75,00

Je korting wordt in de volgende stap verrekend