Heerlijke recepten om zelf te proberen

Met deze recepten tover jij ook bij jou thuis groenten op tafel!

Toon recepten met

aardappel

Couch Potatoes

Op zoek naar een no-nonsense recept waar je je bij koude dagen kunt aan opwarmen? Zoek je naar een comfortfood recept mét showallures? Dan zijn deze "couch potatoes" het recept voor jou! Ideaal om te maken tijdens een kille weekavond als je nood hebt aan pure comfort food om lui uit de zetel te eten.


Lees dit recept

aardappel, wortel

Baked potato hot dogs

Dit is de ultieme fusion! Het zalige comfortfood gehalte van de baked potato (oftewel, gepofte patat) gecombineerd met de smakelijke streetfood vibes van de hotdog. Samen vormen ze een decadent en feestelijk hapje of fingerfood. Ideaal voor tijdens de feesten of eenderwelke andere speciale gelegenheid. Volledig vegan & glutenvrij!


Lees dit recept

aardappel

Indian Smashed Potatoes

Je kent waarschijnlijk wel de klassieke mashed potatoes, en ook wel roasted potatoes, maar heb je al eens gehoord van smashed potatoes? Deze wonderlijke "geplette patatjes" met Indische specerijen zijn een geweldig lekker alternatief voor de typische, traditionele aardappelgerechten en zijn dankzij hun exotische aroma's zo veel meer dan een gewoon een bijgerecht. Zij eisen alle aandacht op!


Lees dit recept