Maak kennis met Vegamuze op één van de publieke events of workshops.

Vegamuze is 'born & raised' in Gent, en dat zullen de Gentenaren geweten hebben! Want naast privé workshops en hemelse toetjes voor jou alleen, kan je Vegamuze ook terugvinden op tal van andere plaatsen in en rond Gent. Kom te weten welke publieke workshops er gepland staan, welke Vegamuze etentjes er in de agenda staan én nog zo veel meer.

Wil je Vegamuze op jouw event?

Ja, ook dat is mogelijk!
Droom jij van lekkere en originele catering? Wil jij in het huwelijksbootje stappen, maar zoek je nog hemelse, verleidelijke groentengerechten? Of wil je een feestje organiseren en zoek je nog een creatieve culinaire invulling? Dan zit je bij Vegamuze aan het juiste adres! Neem een kijkje op onze catering pagina voor alle info!

The Taste of Tokyo: Vegan Japanese Workshop

VOLZET! Heb je altijd al willen weten hoe je de lekkerste Japanse gerechten op tafel tovert? Hou je van sushi, ramen en gyoza, maar heb je het allemaal liever plantaardig? Dan is deze ultieme Japanse workshop iets voor jou! 100% Japan en 100% vegan!

New Year's Brunch

VOLZET! Feestelijke smaken en gezonde ingrediënten, een mooiere start van het nieuwe jaar bestaat niet! Kom gezellig meesmullen op de Nieuwjaarsbrunch bij Full Circle Coffee!

The Taste of Tokyo 2: vegan workshop

VOLZET!Wegens overgroot succes organiseren we de Japanse workshop een tweede keer! Haast je voor deze ook volzet is.

The Taste of Tokyo 3: vegan kookworkshop

VOLZET!
Om de eerste 2 workshops zo snel volzet zaten, organiseren we hem nog een laatste keer op donderdag 28 februari! Haast je!