Maak kennis met Vegamuze op één van de publieke events of workshops.

Vegamuze is 'born & raised' in Gent, en dat zullen de Gentenaren geweten hebben! Want naast privé workshops en hemelse toetjes voor jou alleen, kan je Vegamuze ook terugvinden op tal van andere plaatsen in en rond Gent. Kom te weten welke publieke workshops er gepland staan, welke Vegamuze etentjes er in de agenda staan én nog zo veel meer.

Wil je Vegamuze op jouw event?

Ja, ook dat is mogelijk!
Droom jij van lekkere en originele catering? Wil jij in het huwelijksbootje stappen, maar zoek je nog hemelse, verleidelijke groentengerechten? Of wil je een feestje organiseren en zoek je nog een creatieve culinaire invulling? Dan zit je bij Vegamuze aan het juiste adres! Neem een kijkje op onze catering pagina voor alle info!

21 May

Festa Italiana Eetfestijn

Op Pinkstermaandag kan je genieten van een uitgebreid Italiaans buffet met sublieme warme en koude gerechten vanuit elke Italiaanse streek! Van heerlijke polenta en paddenstoelen uit het Noorden van Italië tot Siciliaanse arancini en caponata!

Veggie BBQ

EVA Gent en Vegamuze slaan de handen in elkaar en organiseren op 8 juli een grootse 100% plant-based barbecue!

Vegamuze @Gentse Feesten 2018

More information coming soon!