Maak kennis met Vegamuze op één van de publieke events of workshops.

Vegamuze is 'born & raised' in Gent, en dat zullen de Gentenaren geweten hebben! Want naast privé workshops en hemelse toetjes voor jou alleen, kan je Vegamuze ook terugvinden op tal van andere plaatsen in en rond Gent. Kom te weten welke publieke workshops er gepland staan, waar je het Vegamuze gebak kunt proeven én nog zo veel meer.

Wil je Vegamuze op jouw event?

Ja, ook dat is mogelijk!
Droom jij van lekkere en originele catering? Wil jij in het huwelijksbootje stappen, maar zoek je nog hemelse, verleidelijke groentengerechten? Of wil je een feestje organiseren en zoek je nog een creatieve culinaire invulling? Dan zit je bij Vegamuze aan het juiste adres! Vertel me jouw verhaal en samen ontdekken we of je in Vegamuze de geknipte cateraar hebt gevonden voor jouw event!

09 May

Vegamuze Gebak in Gent

Naast de online webshop kan je het vegan gebak van Vegamuze ook op verschillende plaatsen in Gent proeven! Kom in dit overzicht te weten waar...

06 Dec

Vegamuze Kerstworkshop: No Nonsense Party Food

In de categorie “Het is nooit te vroeg om al aan de feestdagen te denken”; Vegamuze trakteert alle liefhebbers van een goed kerstfeestje op een gezellige no nonsense partyfood workshop!

15 Dec

Vegamuze Kerstworkshop : Fancy & Festive Xmas Menu

Wil je aan jouw familie en vrienden bewijzen dat plantaardig eten wel degelijk thuishoort op de feesttafel? Dan is deze luxe workshop iets voor jou!

20 Dec

Vegamuze Kerstworkshop: Christmas morning breakfast

In deze workshop leer je enkele fantastische zoete en hartige, gezonde en stoute ontbijtgerechten maken.