Maak kennis met Vegamuze op één van de publieke events of workshops.

Vegamuze is 'born & raised' in Gent, en dat zullen de Gentenaren geweten hebben! Want naast privé workshops en hemelse toetjes voor jou alleen, kan je Vegamuze ook terugvinden op tal van andere plaatsen in en rond Gent. Kom te weten welke publieke workshops er gepland staan, waar je het Vegamuze gebak kunt proeven én nog zo veel meer.

Wil je Vegamuze op jouw event?

Ja, ook dat is mogelijk!
Droom jij van lekkere en originele catering? Wil jij in het huwelijksbootje stappen, maar zoek je nog hemelse, verleidelijke groentengerechten? Of wil je een feestje organiseren en zoek je nog een creatieve culinaire invulling? Dan zit je bij Vegamuze aan het juiste adres! Vertel me jouw verhaal en samen ontdekken we of je in Vegamuze de geknipte cateraar hebt gevonden voor jouw event!

09 May

Vegamuze Gebak in Gent

Naast de online webshop kan je het vegan gebak van Vegamuze ook op verschillende plaatsen in Gent proeven! Kom in dit overzicht te weten waar...

Healthy After the Holidays: Detox Workshop

Zit jouw broek na de feestdagen ook net ietsje te strak of voel je je wat futloos door het koude winterweer? Dan is deze healthy workshop iets voor jou!