Maak kennis met Vegamuze op één van de publieke events of workshops.

Vegamuze is 'born & raised' in Gent, en dat zullen de Gentenaren geweten hebben! Want naast privé workshops en hemelse toetjes voor jou alleen, kan je Vegamuze ook terugvinden op tal van andere plaatsen in en rond Gent. Kom te weten welke publieke workshops er gepland staan, welke Vegamuze etentjes er in de agenda staan én nog zo veel meer.

Wil je Vegamuze op jouw event?

Ja, ook dat is mogelijk!
Droom jij van lekkere en originele catering? Wil jij in het huwelijksbootje stappen, maar zoek je nog hemelse, verleidelijke groentengerechten? Of wil je een feestje organiseren en zoek je nog een creatieve culinaire invulling? Dan zit je bij Vegamuze aan het juiste adres! Vertel me jouw verhaal en samen ontdekken we of je in Vegamuze de geknipte cateraar hebt gevonden voor jouw event!

Bottomless Brunch

Groot, groter, grootst. Schuif op zondag 29 april aan bij het bottomless brunch buffet van Vegamuze bij Full Circle Coffee!

10 May

Festa Italiana: vegan pizza workshop

Op 10 mei is er een leuke vegan pizza workshop met alles erop en eraan! Samen maken we heerlijke soorten pizza klaar, van de echte authentieke Napolitaanse (mét zelfgemaakte mozzarella!) tot hipster raw pizzette.

17 May

Festa Italiana: vegan pasta workshop

Op 17 mei gaan we aan de slag met pasta tijdens deze heerlijke vegan pasta worshop. Zonder eieren, zonder lactose, maar net zo lekker als de traditionele pasta van la mamma!

21 May

Festa Italiana Eetfestijn

Op Pinkstermaandag kan je genieten van een uitgebreid Italiaans buffet met sublieme warme en koude gerechten vanuit elke Italiaanse streek! Van heerlijke polenta en paddenstoelen uit het Noorden van Italië tot Siciliaanse arancini en caponata!