Maak kennis met Vegamuze op één van de publieke events of workshops.

Vegamuze is 'born & raised' in Gent, en dat zullen de Gentenaren geweten hebben! Want naast privé workshops en hemelse toetjes voor jou alleen, kan je Vegamuze ook terugvinden op tal van andere plaatsen in en rond Gent. Kom te weten welke publieke workshops er gepland staan, welke Vegamuze etentjes er in de agenda staan én nog zo veel meer.

Wil je Vegamuze op jouw event?

Ja, ook dat is mogelijk!
Droom jij van lekkere en originele catering? Wil jij in het huwelijksbootje stappen, maar zoek je nog hemelse, verleidelijke groentengerechten? Of wil je een feestje organiseren en zoek je nog een creatieve culinaire invulling? Dan zit je bij Vegamuze aan het juiste adres! Neem een kijkje op onze catering pagina voor alle info!

Mighty Mushroom Menu 2

VOLZET!

Wegens overdonderend succes organiseren we op 14 november een tweede Mighty Mushroom avond! Schrijf je nog snel in!

VeggieWorld Brussels 2018

Op 17 en 18 november staat Brussel helemaal in het teken van plant-based food en lifestyle en uiteraard mag Vegamuze op deze heerlijke tweedaagse niet ontbreken. Kom langs op onze stand voor heel wat lekkers!

05 Dec

Kerst Kookworkshop: Christmas Down Under

In december organiseren we 3 heerlijke en inspirerende kerstworkshops waarin je kennis maakt met de typische kerstgerechten van ver buiten onze landsgrenzen. We koken kerstelijk uit Australië, gaan een keertje naar Sicilië en last but not least vieren we ook eens kerst in California.
WEEK 1: Christmas Down Under

12 Dec