Maak kennis met Vegamuze op één van de publieke events of workshops.

Vegamuze is 'born & raised' in Gent, en dat zullen de Gentenaren geweten hebben! Want naast privé workshops en hemelse toetjes voor jou alleen, kan je Vegamuze ook terugvinden op tal van andere plaatsen in en rond Gent. Kom te weten welke publieke workshops er gepland staan, welke Vegamuze etentjes er in de agenda staan én nog zo veel meer.

Wil je Vegamuze op jouw event?

Ja, ook dat is mogelijk!
Droom jij van lekkere en originele catering? Wil jij in het huwelijksbootje stappen, maar zoek je nog hemelse, verleidelijke groentengerechten? Of wil je een feestje organiseren en zoek je nog een creatieve culinaire invulling? Dan zit je bij Vegamuze aan het juiste adres! Neem een kijkje op onze catering pagina voor alle info!

The Taste of Tokyo 3: vegan kookworkshop

VOLZET!
Om de eerste 2 workshops zo snel volzet zaten, organiseren we hem nog een laatste keer op donderdag 28 februari! Haast je!

07 Mar

The Taste of Tel Aviv: vegan kookworkshop

Tel Aviv wordt wel eens the vegan capital of the world genoemd, dus reden te maar om op culinaire reis te gaan naar deze bruisende stad! Tijdens deze kookworkshop ontdek je de authentieke smaken van het Midden-Oosten, maar geven we er bovendien die typische moderne Vegamuze twist aan.

De Ultieme Kookworkshop met Pad & Stoel

10 May

de Ultieme Kookworkshop met Pad&Stoel 2

24 May

De Ultieme Pad & Stoel Workshop (Antwerpen)

(VOLZET)EERSTE KEER IN ANTWERPEN! Heb je altijd al willen weten hoe je shitake het beste klaarmaakt? Mag het bij jou wel wat origineler zijn dan een klassieke toast champignon? Of heb je nog nooit gekookt met maitake, maar wil je er dolgraag mee aan de slag? Dan is deze funghilicious workshop iets voor jou!