Maak kennis met Vegamuze op één van de publieke events of workshops.

Vegamuze is 'born & raised' in Gent, en dat zullen de Gentenaren geweten hebben! Want naast privé workshops en hemelse toetjes voor jou alleen, kan je Vegamuze ook terugvinden op tal van andere plaatsen in en rond Gent. Kom te weten welke publieke workshops er gepland staan, welke Vegamuze etentjes er in de agenda staan én nog zo veel meer.

Wil je Vegamuze op jouw event?

Ja, ook dat is mogelijk!
Droom jij van lekkere en originele catering? Wil jij in het huwelijksbootje stappen, maar zoek je nog hemelse, verleidelijke groentengerechten? Of wil je een feestje organiseren en zoek je nog een creatieve culinaire invulling? Dan zit je bij Vegamuze aan het juiste adres! Neem een kijkje op onze catering pagina voor alle info!

Herfst Kookworkshop: Soups & Stews

VOLZET! Tijdens de maand oktober organiseert Vegamuze 2 herfstige kookworkshops waar gezelligheid en hartverwarmende gerechten centraal staan.

Herfst kookworkshop: Comfort Food

VOLZET! Nu het kouder wordt, verlangen we allemaal naar stevige kost waar we onze handen en harten aan kunnen opwarmen.Tijdens deze comfortfood workshop leer je mijn favoriete comfortfood gerechten klaarmaken.

Beirut Mezze Brunch

Zeg niet zomaar brunch tegen dit Libanese eetfestijn! Ontdek de smaken, kleuren en geuren van het Midden-Oosten, overgoten met een dikke Vegamuze saus en dat allemaal op een herfstige zondagmorgen.

Mighty Mushroom Menu

NOG SLECHTS 1 PLAATS VRIJ!

De herfst komt eraan en dat kan maar één ding beteken: het paddenstoelenseizoen is begonnen!
Schuif aan bij onze Table D'amis en geniet van een wervelend paddenstoelenspektakel!

Mighty Mushroom Menu 2

VOLZET!

Wegens overdonderend succes organiseren we op 14 november een tweede Mighty Mushroom avond! Schrijf je nog snel in!