Maak kennis met Vegamuze op één van de publieke events of workshops.

Vegamuze is 'born & raised' in Gent, en dat zullen de Gentenaren geweten hebben! Want naast privé workshops en hemelse toetjes voor jou alleen, kan je Vegamuze ook terugvinden op tal van andere plaatsen in en rond Gent. Kom te weten welke publieke workshops er gepland staan, welke Vegamuze etentjes er in de agenda staan én nog zo veel meer.

Wil je Vegamuze op jouw event?

Ja, ook dat is mogelijk!
Droom jij van lekkere en originele catering? Wil jij in het huwelijksbootje stappen, maar zoek je nog hemelse, verleidelijke groentengerechten? Of wil je een feestje organiseren en zoek je nog een creatieve culinaire invulling? Dan zit je bij Vegamuze aan het juiste adres! Neem een kijkje op onze catering pagina voor alle info!

De Ultieme Kookworkshop met Pad & Stoel

VOLZET!

Vegan Van Ver & Vanier: Kookworkshop

Tijdens deze workshop combineren we lokale groenten met exotische smaakmakers!

09 May

Vegamuze Paella Avond

De zomer is plots ver te zoeken... daarom brengt Vegamuze een flinke dosis zomer op je bord met een overheerlijke paella avond! Verwacht je aan zuiderse warmte, kleurrijke tafeldeco en heel veel paella!

10 May

de Ultieme Kookworkshop met Pad&Stoel 2

VOLZET!

16 May

Vegan voor Horeca: een Vegan Vanier workshop

In deze unieke workshop focussen we op vegan voor horeca! Heb je een restaurant of brasserie en wil je graag meer vegan gerechten op jouw menukaart, maar weet je niet goed waar te beginnen? Kreeg je een klassieke koksopleiding en wil je dit graag aanvullen met een hedendaagse groenten insteek? Dan is deze workshop iets voor jou!

24 May

De Ultieme Pad & Stoel Workshop (Antwerpen)

(VOLZET)EERSTE KEER IN ANTWERPEN! Heb je altijd al willen weten hoe je shitake het beste klaarmaakt? Mag het bij jou wel wat origineler zijn dan een klassieke toast champignon? Of heb je nog nooit gekookt met maitake, maar wil je er dolgraag mee aan de slag? Dan is deze funghilicious workshop iets voor jou!