Tijdens deze workshop maken we ons eigen Napolitaans pizza deeg en ontdek je enkele creatieve toppings waar je eindeloos mee kunt variëren.

Bovendien verklap ik jullie mijn recept voor vegan mozzarella én worden de pizza's gebakken in een echte pizza oven! Daar wil je toch bij zijn?

Deze workshop geef ik samen met mijn partner én gecertificeerd pizzaolo Marco!

Op het menu:

  • Napolitaans pizzadeeg
  • homemade mozzarella
  • een waaier aan pizza toppings van klassieke margherita tot experimentele roze pizza's en alles daartussen!
  • pesto's, tapenades en andere sausjes

Wanneer?

12/6/2024 om 18u30

Prijs?

€70 per persoon

Extra info

Workshop inclusief apertief, drank, heerlijk menu en uitgebreide receptenbundel!

Inschrijven

Er zijn nog 16 plaatsen beschikbaar voor deze workshop.
Voor hoeveel mensen wil je inschrijven?

Deelnemers

Per persoon

€ 70,00

Totaal: € 70,00

Je korting wordt in de volgende stap verrekend