In deze workshop staan lokale, seizoensgebonden groenten centraal en combineren we de oase aan zomergroenten (courgette, tomaat!) met de eerste herfstgroenten (pompoen! mais!)

Verder gaan we ook aan de slag met lokaal seizoensfruit en toveren we keer op keer unieke, kleurrijke en smaakvolle gerechten op tafel die een ode zijn aan de weelde van de nazomer!

Op het menu:

  • komkommer tabbouleh met kers
  • pan con tomat 1: met bevroren (!) tomaat en mozzarella
  • pan con tomat 2: met tomaat chutney en geitenkaas
  • radicchio salade met geroosterde pompoen, bramen en tempeh bacon
  • Mexicaanse maiskolfjes
  • homemade hotsauce met weelde aan chilipepers
  • penne arabiatta met gefermenteerde tomaat
  • de ultieme mais risotto
  • overnight oats met geroosterde vijgen en zelfgemaakte vijgenblad 'honing'

Wanneer?

woe 18/9/2024

18u30-22u30

Prijs?

€70 pp inclusief (alcoholisch en non-alcoholisch) aperitiefje, aangepaste dranken, uitgebreid en gezellig diner en leerrijke receptenbundel!

Extra info?

neem zeker enkele potjes mee want alle restjes mag je mee naar huis nemen!

Inschrijven

Deze workshop is helaas volzet.