In deze workshop staan lokale, seizoensgebonden zomergroenten centraal!

Een komkommer eten we allemaal wel eens, maar wist je dat je hem ook kan grillen, juicen of zelfs stoven?

Ook met een tomaat kan je een waaier aan creatieve gerechten maken die verder gaan dan een klassieke tomatensaus.

Of het nu gaat om de nobele courgette, de innemende aubergine of we koken met broccoli, koolrabi en venkel, in deze workshop kom je te weten hoe veelzijdig en origineel je kan koken met de weelde van het zomerse groentenaanbod!

Op het menu:

  • bruschetta met homemade kruidenkaas met wildpluk kruiden en gegrilde komkommer
  • Japanse Talrijke tomaten Ramen
  • Hummus met gesmoorde courgette
  • traaggegaarde venkel met olijventapenade
  • Courgettecake met lavendel en perzik
  • Koolrabi bhaji met tamarinde chutney
  • Broccoli met geroosterde specerijen en curryblad

Wanneer?

woe 26/6/2024

18u30-22u30

Prijs?

€70 pp inclusief (alcoholisch en non-alcoholisch) aperitiefje, aangepaste dranken, uitgebreid en gezellig diner en leerrijke receptenbundel!

Extra info?

neem zeker enkele potjes mee want alle restjes mag je mee naar huis nemen!

Inschrijven

Inschrijven voor deze workshop is niet meer mogelijk.