In deze workshop kom je alles te weten over de geniale smaakmaker miso.

We staan stil bij de verschillende varianten en kleurschakkeringen en wat het effect hiervan is op de smaak.

Verder leer je ook alles wat je ooit wilde weten over de vijfde smaak: umami, en hoe essentieel deze is als je lekker vegan wilt koken.

We maken verschillende gerechten klaar waarin miso een belangrijke rol speelt!

Op het menu:

  • zelfgemaakte kruidenkaas met geroosterde rode biet en dukkah
  • aardappel gratin met za'atar pesto en sumac uitjes
  • Gegrilde asperges met miso botersaus
  • paella met homemade chorizo
  • spaghetti bolognese met de allerlekkerste meest vlezige saus
  • miso glazed aubergine met frisse salsa
  • Baskische cheesecake met rode biet

Wanneer?

8/5/24 om 18u30

Prijs?

€70pp inclusief diner, aperitief met alcoholische en non-alcoholische drankjes, uitgebreide receptenbundel

Extra info?

Neem zeker voldoende potjes mee want alle restjes mag je mee naar huis nemen.

Inschrijven

Deze workshop is helaas volzet.