Deze workshop maakt deel uit van de jaarcursus 'Proef het Seizoen' (klik hier voor meer info), maar je kan je ook apart voor deze workshop inschrijven.

Paddenstoelen zijn de ultieme smaakmakers in de keuken! Tijdens deze workshop gaan we op ontdekkingstocht in de wereld van umami, met de mooiste paddenstoelen van Padoo, een lokale producent uit Drongen. Denk aan knapperige oesterzwammen nuggets en smaakvolle gelakte shiitakes, vers van de bron.

Kom bovendien alles te weten over lokale paddenstoelen dankzij Padoo, onze partner van de jaarmodule.

Wat kun je verwachten?

Zelf een paddenstoelbouillon maken die elke saus en gerecht naar een hoger niveau tilt.

Experimenteer met ongekendere paddenstoelsoorten zoals maitake en nameko.

Verrassende technieken om paddenstoelen op hun best te bereiden.

Wil je deelnemen aan de hele jaarcursus? Klik hier!

Voorbeeldmenu:

  • risotto met paddenstoelenweelde en homemade bouillon
  • de ultieme oesterzwam nuggets met heerlijke dipsaus
  • maitake steak meunière
  • de allerbeste spaghetti bolognese dankzij paddenstoelen
  • paddenstoel kroketjes met truffel aioli
  • Pad thai met gelakte shiitake
  • brownies met shiitake en koffiekaramel!

Waar en Wanneer?

zaterdag 29/3/2025

10u-15u

In mijn kookatelier

Paul Fredericqstraat 30, 9000 Gent

Prijs?

€70 pp inclusief (alcoholisch en non-alcoholisch) aperitiefje, aangepaste dranken, uitgebreid en gezellig diner en leerrijke receptenbundel!

Extra info?

neem zeker enkele potjes mee want alle restjes mag je mee naar huis nemen!

Inschrijven

Er zijn nog 15 plaatsen beschikbaar voor deze workshop.
Voor hoeveel mensen wil je inschrijven?

Deelnemers

Per persoon

€ 70,00

Totaal: € 70,00

Je korting wordt in de volgende stap verrekend