Maak jouw ontbijt nog spectaculairder met deze adembenemende havermoutpap met carrotcake allures! Heerlijke comfortfood... én je hebt meteen al een portie groenten binnen bij het ontbijt. Handig toch?
voor de havermoutpap:
100 gr havermout
300 ml amandelmelk
80 gr geraspte wortel
1 tl vanille-extract
1/2 tl kaneelpoeder
snufje kardemom
snufje gemalen gember
snufje zout
1 flinke eetlepel amandelpasta
1 el agavesiroop
voor de afwerking:
extra amandelpasta
fruit naar keuze
nootjes, dadels, ....
Doe de havermout met alle overige ingrediënten in een steelpannetje en breng zachtjes aan de kook.
Roer tot je een dampende, romige kom havermoutpap hebt.
Proef en werk af met nog wat extra specerijen zodat de ultieme carrotcakesmaak naar boven komt.
Garneer met vers fruit naar keuze, en een extra lepel amandelpasta.