Carrotcake Havermoutpap

Maak jouw ontbijt nog spectaculairder met deze adembenemende havermoutpap met carrotcake allures! Heerlijke comfortfood... én je hebt meteen al een portie groenten binnen bij het ontbijt. Handig toch?

Carrotcake Havermoutpap

Ingrediënten:

voor de havermoutpap:

  • 100 gr havermout

  • 300 ml amandelmelk

  • 80 gr geraspte wortel

  • 1 tl vanille-extract

  • 1/2 tl kaneelpoeder

  • snufje kardemom

  • snufje gemalen gember

  • snufje zout

  • 1 flinke eetlepel amandelpasta

  • 1 el agavesiroop

voor de afwerking:

  • extra amandelpasta

  • fruit naar keuze

  • nootjes, dadels, ....

Methode:

  1. Doe de havermout met alle overige ingrediënten in een steelpannetje en breng zachtjes aan de kook.

  2. Roer tot je een dampende, romige kom havermoutpap hebt.

  3. Proef en werk af met nog wat extra specerijen zodat de ultieme carrotcakesmaak naar boven komt.

  4. Garneer met vers fruit naar keuze, en een extra lepel amandelpasta.