Dit diner maakt deel uit van de PAIRING UP winepairing module in samenwerking met A Taste Affair.
Tijdens deze bijzondere avonden nemen we je mee op een smaakavontuur door de plantaardige keuken, begeleid door zorgvuldig geselecteerde natuurwijnen. Elke gang wordt niet alleen een feest voor de zintuigen, maar ook een ontdekkingstocht naar de perfecte wijn-spijscombinatie. Hoe versterkt een wijn de smaken van een gerecht? Welke combinaties brengen gerechten tot leven? We delen onze inzichten en leren je spelenderwijs hoe je zelf de perfecte pairing maakt.
De tweede avond draait alles rond het magisch huwelijk van Aziatische gerechten en orange wijn.
De kruidige, gelaagde smaken van de Aziatische keuken vormen een uitdagend speelveld voor wijn. Orange wine, met zijn structuur en veelzijdigheid, blijkt vaak een verrassende match. We nemen je mee in deze unieke pairingwereld.
Opgelet: dit is geen workshop, maar een dinerevent en wine tasting! Wij zorgen voor het eten en de wijn, jij mag genieten :)
15 mei
timing: 19u - 22u
De geserveerde wijnen kunnen achteraf bij A Taste Affair besteld worden om thuis jouw opgedane kennis toe te passen!
Er zijn nog 1 plaatsen beschikbaar voor deze workshop.
Voor hoeveel mensen wil je inschrijven?