'Gek op Groenten!' nu overal verkrijgbaar!

In "Gek op Groenten!" wil ik jou laten zien en proeven hoe origineel en ongelofelijk lekker koken met groenten kan zijn!

Proef de creatieve knipoog in Pastinaak in ’t Groen, omarm je innerlijke diva met de Theatrale bloemkool in tikka massalasaus of ga aan de slag met het recept voor Zoete aardappel wentelteefjes en smul van een rijkelijke portie Tiramisu met Porcini...

Dit boek inspireert jou om het beste in groenten naar boven te halen en toont je hoe je kunt koken met een overvloed aan smaak. Ik deel mijn culinaire tips en ervaring op een speelse manier, zodat ook jouw liefde voor groenten aangewakkerd wordt.

Verrassend inventief, van ontbijt tot diner en gewoonweg heel erg lekker: zo proefde je groenten nog nooit!

Bestel 'Gek op Groenten!' hier!

Wist je dat we per boekaankoop €1 doneren aan vzw Kat Zoekt Thuis? Zo helpen we samen om achtergelaten katten een nieuwe en liefdevolle thuis te geven!

Nu overal verkrijgbaar!

bestel hem nu in de webshop!

Elk boek dat besteld wordt op deze pagina wordt ook meteen gesigneerd. Zo heb je een uniek exemplaar waar je keer op keer uit zal willen koken!

Ontdek ook mijn eerste kookboek 'Gebak met Groenten'

  • Nutella brownies met champignon
  • Popcorn cookies met zoete mais
  • Crème brûléé met pompoen
  • Chai latte carrotcake
  • En nog veel... veel meer!

Bestellen

In dit unieke bakboek leer je hoe je het allerlekkerste vegan gebak op tafel kunt toveren, en dat allemaal met groenten in de hoofdrol. Van klassieke desserts als Boules de Berlins en wortelcake, tot inventieve en knotsgekke toetjes zoals glühweincake met witloof en cheesecake met asperges …

Bestel 'Gek op Groenten' of 'Gebak met Groenten' via de webshop!

Per boekaankoop doneren we €1 aan vzw Kat Zoekt Thuis. Zo helpen we om achtergelaten katten een nieuwe en liefdevolle thuis te geven.

Info Verzenden/afhalen

Verzendingen met de post worden op dinsdag en donderdag verzonden.

Afhalen kan elke weekdag tussen 9u en 17u.

Verzending is momenteel enkel mogelijk binnen België, voor verzendingen naar Nederland kan je steeds via andere kanalen zoals Bol.com bestellen.