Deze workshop maakt deel uit van de jaarcursus 'Proef het Seizoen' (klik hier voor meer info), maar je kan je ook apart voor deze workshop inschrijven.

De zomer brengt een explosie van kleuren en smaken met zich mee. Tomaten, paprika’s, aubergines en komkommers – de mogelijkheden zijn eindeloos! Bij 't Schaaphof gaan we zelf groenten oogsten en ervaren hoe versheid écht smaakt. De zon schijnt, de lucht voelt zwoel en de groenten stralen – een perfecte setting om de smaak van de zomer te ontdekken. Na een geweldige rondleiding oogsten we zelf onze groenten en vieren we de zomerse overvloed met een waaier aan heerlijk zomerse gerechten.

Opgelet: deze workshop gaat door op boerderij 't Schaaphof, niet in mijn atelier.

Wat kun je verwachten?

Een inspirerende boerderijtour en zelfpluk!

De geheimen van perfect gerijpte zomergroenten ontdekken.

Gezellige, zomerse gerechten maken die barsten van de smaak. (Voor op en naast de bbq!)

Wil je deelnemen aan de hele jaarcursus? Klik hier!

Voorbeeldmenu:

  • parelcouscous met weelde aan tomaat en urfa chili
  • aubergine madras curry op de bbq
  • orzo pasta met gegrilde komkommer en tzatziki
  • de ultieme zomerse paella met vissige venkel
  • bruschetta met pesto trapanese en gegrilde courgette
  • naanbrood met verse kruiden op de bbq
  • de lekkerste Mexicaanse maiskolfjes
  • Spaanse zoete prei met romesco
  • bloemkool tandoori brochettejes
  • chocomousse met gerookte aubergine

Waar en Wanneer?

zaterdag 23/8/2025

10u - 15u

Boerderij 't Schaaphof, Grote Heirenthoek 24, Deinze

Prijs?

€100 pp inclusief rondleiding, zelfpluk ervaring, kookworkshop, rijkelijke maaltijd met homemade limonades en wijn

Extra info?

neem zeker enkele potjes mee want alle restjes mag je mee naar huis nemen!

Inschrijven

Er zijn nog 16 plaatsen beschikbaar voor deze workshop.
Voor hoeveel mensen wil je inschrijven?

Deelnemers

Per persoon

€ 100,00

Totaal: € 100,00

Je korting wordt in de volgende stap verrekend