Deze workshop maakt deel uit van de jaarcursus 'Proef het Seizoen' (klik hier voor meer info), maar je kan je ook apart voor deze workshop inschrijven.

De winter heeft een eigen charme: knusse avonden, dikke truien, en... comfortfood! In deze workshop duiken we in de overvloed van wintergroenten zoals knolselder, rode biet en raap. We zetten deze vaak onderschatte ingrediënten in de spotlight en toveren er verrassende, hartverwarmende gerechten mee.

De groenten komen recht van het veld van CSA Goedinge die partner is van de 'Proef het Seizoen' jaarcursus.

Wat kun je verwachten?

Leren hoe je meer diepte in smaak uit winterse knollen haalt.

Creatieve manieren om oneindig te variëren met een beperkt aanbod aan groentensoorten.

Een heerlijke en inspirerende wereld waarin je een waaier aan groenterijke gerechten klaarmaakt!

Wil je deelnemen aan de hele jaarcursus? Klik hier!

Voorbeeldmenu:

  • risotto met aardpeer en gepofte look
  • pastinaak en saffraan dahl met gekarameliseerde tamarinde uitjes
  • zelfgemaakte pasta met knolselder e pepe
  • tosti met knolselder bacon
  • massaman curry met knolgroenten
  • crumble met peer en pastinaak
  • rode kool en rode wijn ragout

Waar en Wanneer?

zaterdag 25/1/2025

10u-15u

In mijn kookatelier

Paul Fredericqstraat 30, 9000 Gent

Prijs?

€70 pp inclusief (alcoholisch en non-alcoholisch) aperitiefje, aangepaste dranken, uitgebreid en gezellig diner en leerrijke receptenbundel!

Extra info?

neem zeker enkele potjes mee want alle restjes mag je mee naar huis nemen!

Inschrijven

Er zijn nog 15 plaatsen beschikbaar voor deze workshop.
Voor hoeveel mensen wil je inschrijven?

Deelnemers

Per persoon

€ 70,00

Totaal: € 70,00

Je korting wordt in de volgende stap verrekend