Deze workshop maakt deel uit van de jaarcursus 'Proef het Seizoen' (klik hier voor meer info), maar je kan je ook apart voor deze workshop inschrijven.

Het feestseizoen komt eraan, en groenten verdienen een ereplaats op de feesttafel! In deze workshop transformeren we herfst- en wintergroenten in indrukwekkende gerechten. Van gelakte schorseneer tot gevulde knolselder – zo feestelijk proefden groenten nog nooit.

Alle groenten in deze workshop komen van de geweldige boeren van CSA Grondig (Destelbergen), de partner van deze jaarmodule.

Wat kun je verwachten?

Inspiratie voor indrukwekkende maar eenvoudige feestgerechten.

Tips voor feestelijke presentatie en stressvrij koken tijdens de drukke dagen.

Innovatieve smaakcombinaties met pure, lokale ingrediënten.

Wil je deelnemen aan de hele jaarcursus? Klik hier!

Voorbeeldmenu:

  • Schorseneer met zwarte limoen en gerookte aardappelmousseline
  • Theatrale gevulde knolselder
  • bruschetta met geroosterde spruitjes en vanille
  • kerstige rode kool met granaatappel
  • aardappel en knolselder rösti met gerookte wortel
  • palmkool blini met palmkool en walnoot paté
  • kerststol met verstopte pastinaak
  • kweepeer en glühwein crumble

Waar en Wanneer?

zaterdag 29/11/2025

10u-15u

In mijn kookatelier

Paul Fredericqstraat 30, 9000 Gent

Prijs?

€70 pp inclusief (alcoholisch en non-alcoholisch) aperitiefje, aangepaste dranken, uitgebreid en gezellig diner en leerrijke receptenbundel!

Extra info?

neem zeker enkele potjes mee want alle restjes mag je mee naar huis nemen!

Inschrijven

Er zijn nog 15 plaatsen beschikbaar voor deze workshop.
Voor hoeveel mensen wil je inschrijven?

Deelnemers

Per persoon

€ 70,00

Totaal: € 70,00

Je korting wordt in de volgende stap verrekend