Deze workshop maakt deel uit van de jaarcursus 'Proef het Seizoen' (klik hier voor meer info), maar je kan je ook apart voor deze workshop inschrijven.

De zomer is hier, en met haar komen de sappige besjes! In Bezenbos ontdek je een wereld vol kleur en smaak, van frambozen tot cassis. Na een rondleiding door de fruitgaard pluk je je eigen fruit, waarmee we op het veld zowel zoete als hartige creaties bereiden.

Opgelet: dit event gaat door bij Bezenbos zelf, niet in mijn atelier.

Wat kun je verwachten?

Een inspirerende rondleiding door Niels van 't Bezenbos met de beste pluktips voor perfect rijp fruit.

Leren hoe je besjes combineert in onverwachte hartige en zoete gerechten.

Samen koken in de buitenlucht: een ervaring om niet te missen!

Wil je deelnemen aan de hele jaarcursus? Klik hier!

Voorbeeldmenu:

  • gegrilde courgette met framboos en za'atar boter
  • bietjes op de bbq met cassis en labneh
  • aardappelsalade met stekelbes en venkel
  • panna cotta met cassisbladeren en cassis
  • sticky rice met bessenweelde
  • taco's met gelakte aubergine en aalbessalsa
  • parelcouscoussalade met gemarineerde besjes en verse kruiden
  • homemade bessenlimonades en siropen!

Waar en Wanneer?

zaterdag 28/6/2025

17u - 22u

Bij Bezenbos, Gavergrachtstraat 143, Drongen

Prijs?

€100 pp inclusief rondleiding, zelfpluk ervaring, outdoor kookworkshop, rijkelijke maaltijd met homemade limonades

Extra info?

neem zeker enkele potjes mee want alle restjes mag je mee naar huis nemen!

Inschrijven

Er zijn nog 15 plaatsen beschikbaar voor deze workshop.
Voor hoeveel mensen wil je inschrijven?

Deelnemers

Per persoon

€ 100,00

Totaal: € 100,00

Je korting wordt in de volgende stap verrekend