Ontdek het beste wat de Italiaanse keuken te bieden heeft! Van verse pasta, heerlijke antipasti of Romeinse pizza, je leert het allemaal vegan maken tijdens deze workshop!

We niet alleen onze eigen verse pasta en pizzadeeg klaar, maar ik geef je ook enkele diverse tips en trics hoe je die typische klassiekers zoals mozzarella en parmezaan vegan kunt maken.

Buonissimo!

Workshop in samenwerking met De Hobbit.

op het menu:

  • verse vegan pasta, zo maak je het!
  • homemade linguini al ragu
  • homemade tortelini met lenteraapjes
  • Romeinse pizza al taglio
  • Bruschetta met caponata
  • Siciliaanse arancini met pesto trapanese
  • salade caprese met homemade mozzarella
  • vegan tiramisu

Wanneer?

Woensdag 3/5/2023

Van 18u30 tem 22u00

Prijs?

€70 per persoon

Extra info?

Prijs inclusief aperitief bij ontvangst, aangepaste wijnen en non-alcoholisch apertief en uitgebreide receptenbundel. Neem zeker voldoende tupperware doosjes mee want alle restjes mogen mee naar huis!

Inschrijven

Er zijn nog 10 plaatsen beschikbaar voor deze workshop.
Voor hoeveel mensen wil je inschrijven?

Deelnemers

Per persoon

€ 70,00

Totaal: € 70,00

Je korting wordt in de volgende stap verrekend