De "tasty travel" workshops zijn telkens geïnspireerd op mijn culinaire reizen. Deze keer houden we halt in het bruisende en hippe Londen voor een avond boordevol wereldse vibes en vernieuwende concepten!

Want oh ja, Londen is zoveel meer dan fish & chips!

Londen is een multiculturele metropool waar menig wereldkeukens elkaar vinden en zorgen voor een culinaire tsunami aan mogelijkheden. Van Mexicaanse taco's in covent garden tot Japanse gyoza in Borough Market, elke wereldkeuken is vertegenwoordigd in de Britse hoofdstad!

Verder is Londen ook dé stad voor culinaire en duurzame innovatie! Zo vind je er Silo, het allereerste zero waste fine dining restaurant.

En last but nut least is Londen ook de stad waar mijn culinaire held Yotam Ottolenghi zijn restaurants heeft. Van Rovi tot Nopi, van zijn deli's tot de test kitchen, Londen is Ottolenghi en Ottolenghi is Londen.

Ontdek wat Londen te bieden heeft in deze kookworkshop!

Workshop in samenwerking met De Hobbit.

op het menu:

  • Ottolenghi inspired dishes zoals corn ribs met miso boter en gegrilde zoete aardappel met dukkah en verse vijgen
  • Zero Waste koken volgens de visie van Silo: tomaat in al zijn mogelijke vormen, maten en texturen
  • Taco al pastor
  • Japanse gyoza
  • Massala baked beans en pittige scrambled tofu on toast, geïnspireerd op de full Indian breakfast van Dishoom
  • heavenly Donuts

Wanneer?

Woensdag 27/9/2023

Van 18u30 tem 22u00

Prijs?

€70 per persoon

Extra info?

Prijs inclusief aperitief bij ontvangst, aangepaste wijnen en non-alcoholisch apertief en uitgebreide receptenbundel. Neem zeker voldoende tupperware doosjes mee want alle restjes mogen mee naar huis!

Inschrijven

Inschrijven voor deze workshop is niet meer mogelijk.