Patatas bravas, croquetas, heerlijke hapjes en plankjes die je doen denken aan de zomer!

Spaanse tapas kennen we allemaal, maar hoe maak je ze vegan zonder aan smaak in te boeten?

Tijdens deze workshop ontdek je hoe je op inventieve wijze de Spaanse klassiekers op tafel kunt toveren! We besteden aandacht aan de traditionele recepten, maar geven ook tips en trics hoe je ze op je eigen manier kunt klaarmaken. Tapas met een Vegamuze twist dus!

workshop in samenwerking met De Hobbit.

Op het menu:

  • Patatas bravas met chipotle en koriander aioli
  • Albondigas (gehaktballetjes) met mojo rojo
  • Paddenstoel Croquetas
  • mini Tortilla omeletjes
  • Jamón de Watermeloen
  • pintxos met tempeh tapenade en meloen
  • pintxos met homemade vegan manchego en gekarameliseerde ui
  • ajo blanco
  • pan con tomate

Wanneer?

31/5/23

18u30-22u30

Prijs?

€65pp

Meer info?

Inclusief een uitgebreide receptenbundel, heel wat achtergrond informatie, heerlijke aperitief en aangepaste wijnen.

Inschrijven

Inschrijven voor deze workshop is niet meer mogelijk.