De wondere wereld van curries is zoveel breder en grootser dan het goedje onder het label "kerriepoeder" dat je vindt in de supermarkt.

Van Japan tot Jamaica, van Pakistan tot Indonesië, elk hebben ze een eigen curry cultuur met elk hun typerende specerijen, ingrediënten en smaakmakers.

In deze workshop staan we stil bij wat een curry een curry maakt, hoe elke regio zijn eigen interpretatie geeft aan die definitie en hoe je thuis zelf het begrip van curry naar je hand kunt zetten.

Op het menu

  • pittige Thaise groene curry
  • Indonesische rendang
  • Indische tikka masala
  • Sri Lankaanse kokos dahl
  • Pakistaanse rode biet curry
  • Japanse katsu curry
  • spicy Jamaicaanse curry

Wanneer?

24/1/2024

18u30-22u

Prijs?

€70 per persoon

Extra info?

Prijs inclusief aperitief, aangepaste drank, uitgebreide receptenbundel en een heerlijke maaltijd!

menu bevat: gluten, soja, noten, pinda

Inschrijven

Inschrijven voor deze workshop is niet meer mogelijk.