Join Chef Nadine Zimmermann from renowned restaurant Heritage for a unique culinary workshop! Nadine will guide you through creating exquisite appetizers that blend local ingredients from the self-pick farm Groentegem with vibrant South American flavours. Expect an inspiring session where you'll learn innovative techniques and enjoy a delightful fusion of tastes. Don't miss the chance to cook alongside Nadine, known for her commitment to sustainability and her passion for plant-based cuisine.

This workshop includes a wide variety of delicious appetizers and unique food creations.

 This workshop is in English.

Proef de Wereld is een event georganiseerd door Vegamuze waarin verschillende chefs met roots verspreid over heel de wereld samenkomen om hun culinaire kennis met jou te delen. Aan de hand van kookworkshops en tastings nemen ze je mee in de wondere wereld van hun culinaire erfgoed en tradities en ontdek je de verbindende kracht van eten. Kijk op de event-pagina voor alle andere Proef de Wereld events.

On the menu:

  • Plant-based empanadas
  • Plant-based ceviche
  • Arepas with filling
  • Chimichurri with fried mushrooms
  • Grilled eggplant with herbal cashew cheese

Wanneer?

zondag 6/10/2024

timing: 13u-16u

Prijs?

  • 68 euro per persoon

Extra info?

Drinks included:

Water, sparkling tea, sparkling wine, unique South American wines made with sake yeast (Sauvignon Blanc / Chardonnay & Pinot Noir)

Inschrijven

Er zijn nog 17 plaatsen beschikbaar voor deze workshop.
Voor hoeveel mensen wil je inschrijven?

Deelnemers

Per persoon

€ 68,00

Totaal: € 68,00

Je korting wordt in de volgende stap verrekend