In deze workshop ontdek je alles over de pittige sensatie van chilipepers en pepersoorten. Dat je een gerecht op het einde afkruidt met peper en zout ken je waarschijnlijk wel, maar heb je ooit al eens je gerecht afgewerkt met een eigengeroosterde pepermelange?

Heb je al gehoord van de chipotle, de ancho, de guachillo, de pasilla, de jalapeno chili? Wat is het verschil en hoe gebruik je ze in gerechten?

Heb je thuis een voorraad pittige chilisauzen - van sriracha tot sambal- maar weet je niet wat ermee te doen?

En hoe maak je pittig eten zonder dat het alle andere smaken overheerst? Je komt het hier allemaal te weten!

Op het menu

  • de allerbeste chili sin carne met 5 verschillende Mexicaanse chilipepers
  • Italiaanse cacio e pepe met 4 verschillende peperkorrels
  • Chinese mapo tofu
  • geroosterde bloemkool met harissa en frisse korianderyoghurt
  • pompoen mac 'n cheese met gochujang en kimchi
  • coconut pancakes met jalapeno siroop en jalapeno salsa
  • chipotle chocoladetruffels

Wanneer?

28/2/2024

18u30-22u

Prijs?

€70 per persoon

Extra info?

Prijs inclusief aperitief, aangepaste drank, uitgebreide receptenbundel en een heerlijke maaltijd!

menu bevat: gluten, soja, noten, pinda

Inschrijven

Inschrijven voor deze workshop is niet meer mogelijk.