Kimchi en korean barbecue kennen we waarschijnlijk allemaal, maar heb je al eens gehoord van tteokbokki of japchae?

In deze vegan koreaanse workshop ontdek je de smaakmakers uit de Koreaanse keuken en leer je hoe je deze op lokale Vlaamse groenten kunt toepassen.

Aan het einde van de avond heb je een heerlijk feestmaal op tafel getoverd én ga je naar huis met een eigen bokaaltje gemaakte kimchi!

Op het menu:

  • homemade kimchi
  • mandoo dumplings
  • Japchae (sweet potato vermicelli noodles)
  • pittige tteokbokki
  • Korean bbq met eryngii paddenstoelen
  • boerenkool moochim

Wanneer?

22/2/2023

18u30-22u30

Prijs?

€70 per persoon

Extra info?

Vergeet zeker niet een bokaaltje mee te nemen voor de homemade kimchi en ook enkele tupperware doosjes want alles restjes van de maaltijd mag je mee naar huis nemen.

Inschrijven

Er zijn nog 3 plaatsen beschikbaar voor deze workshop.
Voor hoeveel mensen wil je inschrijven?

Deelnemers

Per persoon

€ 70,00

Totaal: € 70,00

Je korting wordt in de volgende stap verrekend