De feestdagen staan voor de deur en het allerbeste aan een feestmenu zijn de hapjes die er aan vooraf gaan.

Oh ja, je weet dat de hapjes lekker waren als je eigenlijk al geen honger meer hebt als je aan tafel gaat!

In deze workshop maken we diverse originele en overheerlijke hapjes klaar met invloeden van over heel de wereld en heel wat lokale groenten.

Zo tover jij met Kerst ook een selectie aan hapjes op tafel die met alle aandacht zullen gaan lopen!

In deze workshop maken we gebruik van de volgende allergenen: gluten, noten, soja, sesam

Op het menu:

  • Cocktail en mocktail met homemade dennenaalden siroop
  • Bruschetta met spruitjes, vanille en zwarte look
  • Knolselder en aardappel rösti met gerookte wortel en linzenkaviaar
  • Pompoenbhaji met tamarinde chutney
  • Korean style loaded nacho's
  • 'Fish' & chips mini taco's
  • Gekarameliseerde raap tortelini met miso boter
  • oesterzwam sateetjes met overheerlijke pindasaus

Wanneer?

woensdag 18/12/24

18u30-22u30

Prijs?

€70 per persoon

Extra info?

Neem zeker voldoende tupperware doosjes mee want alle restjes mag je mee naar huis nemen!

Inschrijven

Deze workshop is helaas volzet.