De feestdagen staan voor de deur en geen enkel feestmenu is compleet zonder een zalig toetje.

In deze workshop geen klassieke buches of een retro ijstaart, maar inventieve en creatieve twists op heel wat kerstklassiekers. Van overheerlijke tiramisu met verstopte porcini paddenstoel tot een decadente chocoladetaart met een vleugje glühwein.

Deze workshop geeft je vast en zeker inspiratie om op Kerst zelf voor het gebak te zorgen!

PS: Het gebak kan ter plekke verorberd worden of kan je meenemen naar huis

In deze workshop maken we gebruik van de volgende allergenen: gluten, noten, soja

Op het menu:

  • Cinnamon rolls met pompoen, het ultieme kerstontbijt!
  • Tiramisu met verstopte porcini
  • tiramisu met pompoen en kastanje (want waarom het bij 1 tiramisu houden als je er 2 kunt maken?)
  • authentieke apfelstrudel met een geheim ingrediënt
  • Decadente chocolade tulbandcake met glühwein
  • Showstopper met pastinaak, saffraan en peer
  • Wentelteefjes met zoete aardappel en gekarameliseerde appel

Wanneer?

woensdag 11/12/24

18u30-22u30

Prijs?

€70 per persoon

Extra info?

Neem zeker voldoende tupperware doosjes mee want alle restjes mag je mee naar huis nemen!

Inschrijven

Er zijn nog 12 plaatsen beschikbaar voor deze workshop.
Voor hoeveel mensen wil je inschrijven?

Deelnemers

Per persoon

€ 70,00

Totaal: € 70,00

Je korting wordt in de volgende stap verrekend