In deze workshop ontdek je hoe makkelijk het is om je eigen verse (en volledig vegan!) pastadeeg te maken!

Van verse tagliatelle en linguini tot gevulde ravioli, canneloni en lasagne, we gaan helemaal aan het rollen!

Uiteraard maken we niet alleen pasta, maar ook alle sauzen en toppings die daarvoor nodig zijn. Wat dacht je van verse vegan mozzarella of een geweldige carbonara saus?

Buonissimo!

op het menu:

  • verse vegan pasta, zo maak je het!
  • homemade tagliatelle al ragu
  • homemade linguine carbonara
  • homemade roze (!) ravioli met asperge vulling en bloemkool gremolata
  • Groene lasagne met verse groene lasagnevellen spinazie, doperwt en gegrilde courgette
  • Canneloni met homemade ricotta, mozzarella en verse tomatensaus

Wanneer?

Woensdag 10/4/2024

Van 18u30 tem 22u00

Prijs?

€70 per persoon

Extra info?

Prijs inclusief aperitief bij ontvangst, aangepaste wijnen en non-alcoholisch apertief en uitgebreide receptenbundel. Neem zeker voldoende tupperware doosjes mee want alle restjes mogen mee naar huis!

Inschrijven

Inschrijven voor deze workshop is niet meer mogelijk.