In deze vegan Georgische kookworkshop duiken we in de unieke en rijke smaken van de Georgische keuken, een echte schat in de culinaire wereld.

Bekend om zijn intense specerijen, gevarieerde kruiden, en unieke gerechten, zoals khachapuri (gevuld brood) en pkhali (kruiden- en groentepaté), is de Georgische keuken een ontdekkingstocht voor de smaakpapillen. Wat Georgische gerechten zo bijzonder maakt, is de balans tussen frisheid en diepe, aardse smaken, waarin groenten en kruiden de hoofdrol spelen. Kortom, een heel erg Vegamuze wereldkeuken dus!

Tijdens de workshop leer je deze smaken om te zetten in heerlijke, volledig plantaardige gerechten, zodat je zelf de veelzijdigheid en warmte van Georgisch koken kunt ervaren en delen. Kom proeven en ontdek de wereld van Georgisch koken!

In deze workshop maken we gebruik van de volgende allergenen: gluten, soja, noten

Op het menu:

  • Gevulde aubergine met walnoot
  • Vlaamse rode kool op Georgische wijze
  • prei pkhali (paté)
  • Tkemali (fris pruimsausje)
  • aromatische dragontaart
  • Khachapuri (broodbootje) met homemade vegan cheese
  • Vegetarianuli (het ultieme groentestoofpotje)
  • dessert: zoete walnoot roulade

Wanneer?

12/2/2025

18u30- 22u30

Prijs?

€70 per persoon

Extra info

Workshop inclusief apertief, drank, heerlijk menu en uitgebreide receptenbundel!

Inschrijven

Er zijn nog 14 plaatsen beschikbaar voor deze workshop.
Voor hoeveel mensen wil je inschrijven?

Deelnemers

Per persoon

€ 70,00

Totaal: € 70,00

Je korting wordt in de volgende stap verrekend