Bij chocolade denken we automatisch aan desserts, maar in deze workshop kom je te weten hoe je cacao kan inzetten in allerhande gerechten, van zoet tot hartig!

Chocolade heeft een intense, waanzinnig lekkere smaak waar we allemaal verzot op zijn.

Maar wist je dat je chocolade niet per se hoeft te gebruiken in taart en chocomousse maar dat het ook tot zijn recht komt in Mexicaanse stoofpotjes en Libanese shawarma?

In deze workshop toon ik je hoe veelzijdig chocolade kan zijn. Uiteraard maken we enkele chocoladeklassiekers klaar - zoals chocomousse en brownie- maar gaan we ook met vegan witte chocolade aan de slag én maken we enkele hartige showstoppers met cacao!

Een unieke workshop voor elke chocolade liefhebber!

Op het menu:

  • de allerbeste chocomousse - lekker freestyle!
  • zalige glutenvrije fudgy miso brownies
  • chocolate fudge cake
  • witte chocolade en bergamot cheesecake
  • taco bianco met koolrabi en witte chocolade mole
  • de enige echte chili sin carne met pure chocolade
  • knolselder shawarma met koffie en chocolade
  • champignon bourguignon met chocolade en rode wijn

Wanneer?

woe 29/1/2025

18u30-22u30

Prijs?

€70 pp inclusief (alcoholisch en non-alcoholisch) aperitiefje, aangepaste dranken, uitgebreid en gezellig diner en leerrijke receptenbundel!

Extra info?

neem zeker enkele potjes mee want alle restjes mag je mee naar huis nemen!

Inschrijven

Er zijn nog 16 plaatsen beschikbaar voor deze workshop.
Voor hoeveel mensen wil je inschrijven?

Deelnemers

Per persoon

€ 70,00

Totaal: € 70,00

Je korting wordt in de volgende stap verrekend