Brownies, koekjes en taart zijn altijd lekker. Maar hoe til je nu deze klassiekers naar een hoger niveau zonder espumaflessen en andere technische aparatuur te moeten aanschaffen die je misschien maar 1 keer gebruikt?

Door te spelen met unieke smakencombinaties, ingrediënten en groenten (ja, echt!) geven we in deze workshop verschillende klassieke desserts een inventieve twist.

Op het menu:

  • vanillepudding met geroosterde venkel en kruidige granola topping
  • fluweelzachte chocolademousse met sesamolie en sesam brittle
  • bananasplit pancakes
  • cheesecake met roze peper en rode biet
  • zwarte look truffels
  • brownies met sojasaus en misokaramel
  • sinaasappelcake met dragonglazuur
  • popcorn cookies met sechuan

Wanneer?

22/11/2023

18u30-22u

Prijs?

€70 per persoon

Extra info

Workshop inclusief apertief, koffie,thee, limonade, een overload aan desserts en uitgebreide receptenbundel!

Inschrijven

Inschrijven voor deze workshop is niet meer mogelijk.