Brownies, koekjes en taart zijn altijd lekker. Maar hoe til je nu deze klassiekers naar een hoger niveau zonder espumaflessen en andere technische aparatuur te moeten aanschaffen die je misschien maar 1 keer gebruikt?

Door te spelen met unieke smakencombinaties, ingrediënten en groenten (ja, echt!) geven we in deze workshop verschillende klassieke desserts een inventieve twist.

Op het menu:

  • vanillepudding met geroosterde venkel en kruidige granola topping
  • fluweelzachte chocolademousse met sesamolie en sesam brittle
  • bananasplit 2.0
  • bavarois met roze peper en rode biet
  • yuzu en wasabi truffels
  • brownies met sojasaus en misokaramel
  • sinaasappelcake met dragonglazuur
  • popcorn cookies met sechuan

Wanneer?

22/11/2023

18u30-22u

Prijs?

€70 per persoon

Extra info

Workshop inclusief apertief, koffie,thee, limonade, een overload aan desserts en uitgebreide receptenbundel!

Inschrijven

Er zijn nog 15 plaatsen beschikbaar voor deze workshop.
Voor hoeveel mensen wil je inschrijven?

Deelnemers

Per persoon

€ 70,00

Totaal: € 70,00

Je korting wordt in de volgende stap verrekend