De Chinese keuken heeft de laatste decennia in ons land wat aan populariteit ingeboet. De Japanse en Koreaanse keuken, daar zijn wel allemaal zot van, maar de Chinese keuken wordt nu al te vaak gezien als een keuken van meeneemgerechten en te vettige sauzen.

Niets is minder waar!

Want tijdens deze kookworkshop ontdek je hoe sensationeel lekker en creatief je kan koken in de Chinese keuken. We combineren Chinese smaakmakers met lokale groenten en toveren zo een sensationele feestmaaltijd op tafel.

Op het menu:

  • de allerbeste mapo tofu
  • homemade biang biang noodles
  • Gestoofde knolgroenten in zwarte bonensaus
  • homemade dumplings met hete chili olie!
  • de ultieme fried rice combinatie bijbel
  • sticky sesam tofu
  • Peking Duck,... maar dan volledig vegan!

Wanneer?

13/3/2024 om 18u30

Prijs?

€70 per persoon

Extra info

Workshop inclusief apertief, drank, heerlijk menu en uitgebreide receptenbundel!

Menu bevat: gluten, noten, soja, sesam

Inschrijven

Inschrijven voor deze workshop is niet meer mogelijk.