Ode aan de Asperge

Zin in een avondje kokerellen vanuit je eigen keuken onder begeleiding van Vegamuze? Wil je graag meer inspiratie over hoe je asperges op de lekkerste manier bereid Dan is deze online kookworkshop iets voor jou!

Alle gerechten en recepten zijn eenvoudig en snel te bereiden en je hoeft dus zeker geen excellent hobbykok te zijn om mee te kunnen volgen. We kiezen voor een combinatie van asperge klassiekers met een twist en originele en excentrieke aspergerecepten!

Op voorhand krijg je een bundel opgestuurd met de recepten en het boodschappenlijstje waarmee je naar de supermarkt kunt gaan.

De workshop wordt gehouden via Zoom, ook de link hiernaartoe krijg je op voorhand opgestuurd.

Op het menu:

• Asperges à la Flamande... à la Vegamuze

met een unieke twist op de eierstruif en botersaus!

• De ultieme lente pasta met diverse aspergetexturen, zero waste aspergeroomsaus, doperwt en verse kruiden

• Asperge citroencake! Ja, asperges in een dessert!

Waar en wanneer?

vrijdag 23 april van 18u tem 19u45

vanuit je eigen keuken :)

Prijs: €20 p.p

Inclusief een uitgebreide receptenbundel en anderhalf uur gezellig samen koken over het internet

Extra

De online workshop gaat door via Zoom. De link hiervoor zal na jouw inschrijving doorgestuurd worden.

Er zijn nog 17 plaatsen beschikbaar voor deze workshop.
Voor hoeveel mensen wil je inschrijven?

Deelnemers

Per persoon