Gebak met Groenten: de ultieme bakworkshop voor groenteliefhebbers

Alvorens samen in de bakwereld te vliegen, verwen ik jullie eerst met lekkere fingerfood en een aperitiefje. Jullie hoeven dus zeker niet gegeten te hebben; een lege maag voor aanvang van de workshop is dus perfect!

Na de vele hapjes, gaan we aan de slag en maken we 6 unieke desserts en gebak met groenten klaar. We bakken met groenten van de boerderij, rechtstreeks van het veld!

Naast recepten uit het boek, geeft Vegamuze ook enkele andere van haar favoriete bakrecepten prijs. Zo ben ook jij na deze workshop een ware bakgod(in)!

Alle gebakjes verorberen we achteraf bij een lekkere kop koffie of thee en mag je uiteraard ook meenemen naar huis nemen om voor te schotelen aan je kids, familie en vrienden.

Het kookboek zelf is niet in de prijs inbegrepen, maar kan je wel indien gewenst na afloop aanschaffen (en wordt meteen gesigneerd door Vegamuze herself 😉 ). Uiteraard is er geen aankoopverplichting.

Op het menu:

• Crème brûlée met pompoen en chai kruiden
  • gouden truffeltjes met wortel
  • Nutella brownies met champignon
  • bananabread met knolselder
  • rode biet pancakes met roze bessensaus
  • pastinaak-appel-tijm muffins

Wanneer?

vrijdag 22 oktober

van 18u30 tot 22u

Waar?

CSA De Klepper

Klepperstraat 21, Meise

Prijs?

€65 per persoon

In de prijs inbegrepen: heerlijke fingerfood vooraf, een gezellige avond bakken en achteraf smullen bij een lekker kopje koffie, thee en homemade limonade. Alle gebakjes kan je ook meenemen naar huis.

Het kookboek zit niet in de prijs inbegrepen.

Er zijn nog 4 plaatsen beschikbaar voor deze workshop.
Voor hoeveel mensen wil je inschrijven?

Deelnemers

Per persoon