Ontdek zelf de plantaar­dige keuken

Ontdek op een plezante en losse manier de wonderen van de plantaardige keuken. Maandelijks organiseren we workshops rond verschillende wereldkeukens of telkens met de klemtoon op de leukste seizoensgroenten van het moment. Van kookdummie tot getalenteerd hobbykok, iedereen is welkom tijdens deze kookworkshops waar plezier en gezelligheid centraal staan (en groenten ook natuurlijk!)

Wat kan je
verwachten?

Wat leer ik bij?

De workshops zijn geschikt voor gevorderde veganisten en groentjes in de veggie keuken. Iedereen leert bij! Je ontdekt hoe veelzijdig en lekker groenten kunnen zijn door envoudige maar originele recepten. Na de workshop zal je niet kunnen wachten om zelf plantaardig te koken met de recepten die je mee naar huis krijgt.

Wat schaft de pot?

Er zijn een hele resem workshop menu’s met telkens een verschillend thema of andere wereldkeuken. Van vegan taco's tot seizoensgebonden groenten, zero waste en desserts, voor ieder wat wils. Samen koken we een waaier van gerechten die we na afloop samen opeten. Ook alle restjes krijg je mee naar huis; dan kan je de volgende dag nog nagenieten.

Hoeveel kost het?

De prijs per persoon schommelt tussen de €50 en €70. Voor die prijs krijg je een workshop waarin we maar liefst 6 gerechten klaarmaken, een avondje pure kookpret, een overdosis lekker eten, inclusief aangepaste wijnen en aperitief. Na afloop word je de uitgebreide receptenbundel per mail opgestuurd.

"De workshop was enorm goed gebracht en sedertdien kook ik de receptjes nog altijd even graag."
Chantal

Geplande
workshops

Gebak met Groenten: de ultieme Bakworkshop voor groenteliefhebbers (West-Vlaanderen)

Naar aanleiding van haar allereerste kookboek ‘Gebak met Groenten’ geeft Vegamuze over heel Vlaanderen bakworkshops om dit heugelijke nieuws te vieren! Op vrijdagavond 26 november is Bora Coworking in Zuienkerke aan de beurt.

Tijdens deze workshop ontdek je de wondere wereld van zoet gebak en desserts met groenten. Brownies met courgette? Koekjes met broccoli? Of wat dacht je van crème brûlée met pompoen? Niets is te gek voor Vegamuze!

€65 pp Volzet vrijdag 26 nov Bora Coworking, Blankenbergsesteenweg 10, Zuienkerke
Inschrijven

Vegamuze's Magische Kerstworkshop

Wil je jouw vrienden en familie verrassen met een overheerlijk vegan feestmaal? Of heb je dit jaar als omnivoor voor het eerst een vegan aan tafel en weet je niet wat klaar te maken? No worries, Vegamuze is er voor jou om van jouw kerstfeest een zorgeloos spektakel te maken!

€65 pp Volzet donderdag 09 dec EVA vzw, Steendam 84 9000 Gent
Inschrijven

Op zoek naar een workshop op maat?