Ontdek zelf de plantaar­dige keuken

Ontdek op een plezante en losse manier de wonderen van de plantaardige keuken. Maandelijks organiseren we workshops rond verschillende wereldkeukens of telkens met de klemtoon op de leukste seizoensgroenten van het moment. Van kookdummie tot getalenteerd hobbykok, iedereen is welkom tijdens deze kookworkshops waar plezier en gezelligheid centraal staan (en groenten ook natuurlijk!)

Wat kan je
verwachten?

Wat leer ik bij?

De workshops zijn geschikt voor gevorderde veganisten en groentjes in de veggie keuken. Iedereen leert bij! Je ontdekt hoe veelzijdig en lekker groenten kunnen zijn door envoudige maar originele recepten. Na de workshop zal je niet kunnen wachten om zelf plantaardig te koken met de recepten die je mee naar huis krijgt.

Wat schaft de pot?

Er zijn een hele resem workshop menu’s met telkens een verschillend thema of andere wereldkeuken. Van vegan taco's tot seizoensgebonden groenten, zero waste en desserts, voor ieder wat wils. Samen koken we een waaier van gerechten die we na afloop samen opeten. Ook alle restjes krijg je mee naar huis; dan kan je de volgende dag nog nagenieten.

Hoeveel kost het?

De prijs per persoon schommelt tussen de €50 en €70. Voor die prijs krijg je een workshop waarin we maar liefst 6 gerechten klaarmaken, een avondje pure kookpret, een overdosis lekker eten, inclusief aangepaste wijnen en aperitief. Na afloop word je de uitgebreide receptenbundel per mail opgestuurd.

"De workshop was enorm goed gebracht en sedertdien kook ik de receptjes nog altijd even graag."
Chantal

Geplande
workshops

Workshops worden in Gent georganiseerd, tenzij anders aangegeven.

Momenteel zijn er wegens corona enkel online kookworkshops.

Online Kookworkshop: Ode aan de Knolselder

Tijdens de online kookworkshop, ontdek je vanuit jouw eigen keuken alle lekkere tips en tricks met knolselder! We maken een 2-gangenmenu klaar waarin de knolselder centraal staat en verder krijg je ook heel veel leuke ideeën en inspiratie wat je nog allemaal kunt bereiden met deze coole groente.

€15 pp Nog 19 plaatsen vrijdag 05 mrt bij jou thuis
Inschrijven

Online Kookworkshop: Ode aan de Rode Biet

Tijdens de online kookworkshop, ontdek je vanuit jouw eigen keuken alle lekkere tips en tricks met rode biet en al zijn vormen en gedaantes! We maken een 2-gangenmenu klaar waarin deze knalroze groente centraal staat.

€15 pp Nog 22 plaatsen zondag 07 mrt in je eigen keuken
Inschrijven

Vraag vrijblijvend informatie aan: