Ontdek zelf de plantaar­dige keuken

Ontdek op een plezante en losse manier de wonderen van de plantaardige keuken. Maandelijks organiseren we workshops rond verschillende wereldkeukens of telkens met de klemtoon op de leukste seizoensgroenten van het moment. Van kookdummie tot getalenteerd hobbykok, iedereen is welkom tijdens deze kookworkshops waar plezier en gezelligheid centraal staan (en groenten ook natuurlijk!)

Wat kan je
verwachten?

Wat leer ik bij?

De workshops zijn geschikt voor gevorderde veganisten en groentjes in de veggie keuken. Iedereen leert bij! Je ontdekt hoe veelzijdig en lekker groenten kunnen zijn door envoudige maar originele recepten. Na de workshop zal je niet kunnen wachten om zelf plantaardig te koken met de recepten die je mee naar huis krijgt.

Wat schaft de pot?

Er zijn een hele resem workshop menu’s met telkens een verschillend thema of andere wereldkeuken. Van vegan taco's tot seizoensgebonden groenten, zero waste en desserts, voor ieder wat wils. Samen koken we een waaier van gerechten die we na afloop samen opeten. Ook alle restjes krijg je mee naar huis; dan kan je de volgende dag nog nagenieten.

Hoeveel kost het?

De prijs per persoon schommelt tussen de €50 en €70. Voor die prijs krijg je een workshop waarin we maar liefst 6 gerechten klaarmaken, een avondje pure kookpret, een overdosis lekker eten, inclusief aangepaste wijnen en aperitief. Na afloop word je de uitgebreide receptenbundel per mail opgestuurd.

"De workshop was enorm goed gebracht en sedertdien kook ik de receptjes nog altijd even graag."
Chantal

Geplande
workshops

Workshops worden in Gent georganiseerd, tenzij anders aangegeven.

De eerste live workshop na corona staat gepland, hoera!

Fiesta Mexicana: de authentieke keuken uit Mexico... maar dan 100% vegan

De Mexicaanse keuken kennen we hier in België voornamelijk van de chili sin carne, taco's en nacho's, maar stiekem schuilen achter deze gekende klassiekers nog een hele waaier aan andere authentieke, unieke een spraakmakende Mexicaanse gerechten die je stuk voor stuk wilt leren kennen! Een workshop boordevol ongekende authentieke gerechten in een vegan jasje!

€65 pp Volzet vrijdag 02 jul Eva vzw, Steendam 84, 9000 Gent
Inschrijven

Fiesta Mexicana 2 (!): de authentieke keuken uit Mexico... maar dan 100% vegan

Wegens groot succes, organiseren we de Mexicaanse workshop ook nog eens op 9 juli! De Mexicaanse keuken kennen we hier in België voornamelijk van de chili sin carne, taco's en nacho's, maar stiekem schuilen achter deze gekende klassiekers nog een hele waaier aan andere authentieke, unieke een spraakmakende Mexicaanse gerechten die je stuk voor stuk wilt leren kennen! Een workshop boordevol ongekende authentieke gerechten in een vegan jasje!

€65 pp Volzet vrijdag 09 jul Eva vzw, Steendam 84, 9000 Gent
Inschrijven

Vraag vrijblijvend informatie aan: