Iedereen kent tiramisu en pana cotta en heeft er zich misschien ooit al eens aan gewaagd. Maar heb je al eens biscotti gebakken? Of met cannoli geëxperimenteerd?

In deze zomerse workshop toveren we samen de lekkerste Italiaanse toetjes op tafel, allemaal in een heerlijk vegan jasje met een flinke snuf Vegamuze flair!

Op het menu:

  • Dé beste tiramisu
  • homemade Sicililaanse cannoli met pistache
  • knapperige biscotti
  • Romeinse torta di Ricotta met kersen en tijm
  • Siciliaanse sinaasappel polenta cake
  • Pana cotta met basilicum en balsamico aardbeitjes
  • Zabaglione met limoncello van het Gardameer
  • Affogato met homemade vanille ijs

Wanneer?

25/6/2025

18u30-22u

Prijs?

€70pp (inclusief aperitief, uitgebreide receptenbundel en heerlijke feesttafel gevuld met dessertjes, koffie, thee en homemade limonades)

Extra info

Vergeet zeker niet om je tupperware bakjes mee te nemen want alle restjes mag je mee naar huis nemen.

Inschrijven

Er zijn nog 14 plaatsen beschikbaar voor deze workshop.
Voor hoeveel mensen wil je inschrijven?

Deelnemers

Per persoon

€ 70,00

Totaal: € 70,00

Je korting wordt in de volgende stap verrekend