"Ik kan niet zonder kaas", hoor ik wel vaak tijdens andere workshops. En dus dacht ik dat het wel eens tijd was om een vegan kaas kookworkshop te organiseren waarin ik jou alles leer over hoe je zelf thuis vegan kaas kunt maken.

Van smeuïge mozzarella, tot zoutige feta, kazige sauzen en cheesecake, say cheese want na deze workshop brengen jouw kook skills vast en zeker een glimlach op jouw gezicht!

Workshop in samenwerking met De Hobbit.

Op het menu:

  • Toast kruidenkaas met gerookte wortel
  • Linguini cacio e pepe met homemade pecorino
  • Zelfgemaakte manchego met gegrilde peer
  • Smeuïge aardappelgratin met za'atar pesto
  • Frisse rode biet tabbouleh met zelfgemaakte feta
  • Suppli met homemade mozzarella
  • Italiaanse ricotta cheesecake
  • Tiramisu met homemade mascarpone

Wanneer?

woensdag 25/10/23

18u30-22u30

Prijs?

€70 pp

Extra info?

Workshop inclusief apertief, drank, heerlijk menu, een uitgebreide receptenbundel én een super lekkere goodiebag!

Inschrijven

Inschrijven voor deze workshop is niet meer mogelijk.