De "tasty travel" workshops zijn telkens geïnspireerd op mijn culinaire reizen. Deze keer houden we halt in het prachtige en nog voor velen ongekende Roemenië!

De Roemeense keuken is een wonderlijke mix van Mediterrane smaken en Oost-Europese invloeden. Het klimaat is er zacht, de bergen hoog en de natuur ontzagwekkend mooi.

Naast vele vleesgerechten kan je in Roemenië ook veel vegetarische groentegerechten vinden die voor jou en mij misschien nog ongekend terrein zijn.

Maar gelukkig is er deze workshop om daar verandering in te brengen! Ontdek hoe lekker, uniek en veelzijdig de Roemeense keuken kan zijn in deze kookworkshop!

Workshop in samenwerking met De Hobbit.

op het menu:

  • Fasole batuta: boterbonendip met look en gekarameliseerde ui
  • Dovlecei pané: gefrituurde courgette koekjes
  • Pita con cartofi: aardappelbrood gebakken in koolbladeren (ja, echt!)
  • Bors
  • Ciorba de salata: zomerse sla soep met omelet noedels
  • sarmale: gevulde koolrolletjes met kruidig gehakt en frisse tomatensaus
  • Roemeense pompoentaart

Wanneer?

Woensdag 13/9/2023

Van 18u30 tem 22u00

Prijs?

€70 per persoon

Extra info?

Prijs inclusief aperitief bij ontvangst, aangepaste wijnen en non-alcoholisch apertief en uitgebreide receptenbundel. Neem zeker voldoende tupperware doosjes mee want alle restjes mogen mee naar huis!

Inschrijven

Er zijn nog 14 plaatsen beschikbaar voor deze workshop.
Voor hoeveel mensen wil je inschrijven?

Deelnemers

Per persoon

€ 70,00

Totaal: € 70,00

Je korting wordt in de volgende stap verrekend