Vegamuze heeft een specerijenkast die groter is dan de inloopdressing van Carrie Bradshaw -- dat wilt wat zeggen!

Tijdens deze masterclass kom je alles te weten over de wonderlijke wereld van specerijen, kruiden en smaakmakers. Wat is een specerij? Hoe kan ik ze het beste gebruiken? Wat is het verschil tussen gemalen en hele specerijen?

Ik dompel je onder in een bad van kruidige kennis! Je stelt je eigen signature spice blend samen, leert alles over specerijen roosteren en malen en vervolgens maken we een waaier aan originele gerechten klaar die specerijen stuk voor stuk op een unieke manier inzet. Van specerijen in drankjes, tot klassieke curry bereidingen en zelfs desserts.

Na deze workshop goochel je met specerijen!

Op het menu

  • maak je eigen signature spice blend
  • specerijen en chocolade: een match made in heaven! Shoarma van oesterzwam met cacao specerijen rub en chipotle brownie
  • Perzisch bananenbrood met specerijencrumble
  • de ultieme freestyle dahl
  • Sri Lankaans currypoeder en rode curry
  • Smashed krielaardappeltjes met zwarte limoen en spinazie chutney
  • pasta met miso-za'atar boter
  • Palestijnse munt-vanille limonade
  • gevulde puntpaprika met Mexicaanse mole
  • bloemkool met kruidige citroengras-kokos korst op een bedje van kaffirlimoen

Wanneer?

3/9/2025

18u30-22u

Prijs?

€75 per persoon

Extra info?

Prijs inclusief aperitief, aangepaste drank, uitgebreide receptenbundel en een heerlijke maaltijd!

menu bevat: gluten, soja, noten, pinda

Inschrijven

Er zijn nog 16 plaatsen beschikbaar voor deze workshop.
Voor hoeveel mensen wil je inschrijven?

Deelnemers

Per persoon

€ 75,00

Totaal: € 75,00

Je korting wordt in de volgende stap verrekend