Patatas bravas, croquetas, heerlijke hapjes en plankjes die je doen denken aan de zomer!

Spaanse tapas kennen we allemaal, maar hoe maak je ze vegan zonder aan smaak in te boeten?

Tijdens deze workshop ontdek je hoe je op inventieve wijze de Spaanse klassiekers op tafel kunt toveren! We besteden aandacht aan de traditionele recepten, maar geven ook tips en trics hoe je ze op je eigen manier kunt klaarmaken. Tapas met een Vegamuze twist dus!

Daarnaast staan we ook stil bij enkele andere Spaanse toppers zoals paella, arroz negro uit Valencia, homemade chorizo, horchata en crema catalana!

De idale workshop voor iedereen die houdt van een culinair tripje naar Spanje!

Op het menu:

  • Patatas bravas met chipotle en koriander aioli
  • Paddenstoel Croquetas
  • mini Tortilla omeletjes
  • Jamón de Watermeloen
  • ajo blanco
  • pan con tomate
  • gegrilde prei met romesco saus
  • de enige echte paella (echt waar de allerbeste)
  • arroz negro
  • crema catalana
  • homemade horchata

Wanneer?

6/8/2025

18u30-22u

Prijs?

€75pp

Inclusief een uitgebreide receptenbundel, heel wat achtergrond informatie, heerlijke aperitief en aangepaste wijnen.

Meer info?

Neem zeker voldoende tupperware potjes mee want alle restjes mag je mee naar huis nemen!

Inschrijven

Er zijn nog 15 plaatsen beschikbaar voor deze workshop.
Voor hoeveel mensen wil je inschrijven?

Deelnemers

Per persoon

€ 75,00

Totaal: € 75,00

Je korting wordt in de volgende stap verrekend