Paddenstoelen zijn de ultieme smaakmakers in de keuken! Tijdens deze workshop gaan we op ontdekkingstocht in de wereld van umami, met de mooiste paddenstoelen van Padoo, een lokale producent uit Drongen. Denk aan knapperige oesterzwammen nuggets en smaakvolle gelakte shiitakes, vers van de bron.

Kom bovendien alles te weten over lokale paddenstoelen dankzij Padoo, onze partner van deze workshop

Wat kun je verwachten?

Zelf een paddenstoelbouillon maken die elke saus en gerecht naar een hoger niveau tilt.

Experimenteer met ongekendere paddenstoelsoorten zoals maitake en nameko.

Verrassende technieken om paddenstoelen op hun best te bereiden.

Voorbeeldmenu:

  • risotto met paddenstoelenweelde en homemade bouillon
  • pompoenhummus met oesterzwam shoarma
  • paella met maitake en eryngii
  • papardelle met rijkelijke rode kool en paddenstoel ragout
  • paddenstoel kroketjes met boerenkoolmayo
  • Pad thai met nameko
  • tiramisu met verstopte paddenstoel

Waar en Wanneer?

woensdag 15/10/2025

18u30-22u30

Paul Fredericqstraat 30, 9000 Gent

Prijs?

€80 pp inclusief (alcoholisch en non-alcoholisch) aperitiefje, aangepaste dranken, uitgebreid en gezellig diner en leerrijke receptenbundel!

Extra info?

neem zeker enkele potjes mee want alle restjes mag je mee naar huis nemen!

- allergenen: gluten, soja, noten, pinda, sesam

Inschrijven

Er zijn nog 16 plaatsen beschikbaar voor deze workshop.
Voor hoeveel mensen wil je inschrijven?

Deelnemers

Per persoon

€ 80,00

Totaal: € 80,00

Je korting wordt in de volgende stap verrekend