Paddenstoelen zijn de ultieme smaakmakers in de keuken! Tijdens deze workshop gaan we op ontdekkingstocht in de wereld van umami, met de mooiste paddenstoelen van Padoo, een lokale producent uit Drongen. Denk aan knapperige oesterzwammen nuggets en smaakvolle gelakte shiitakes, vers van de bron.
Kom bovendien alles te weten over lokale paddenstoelen dankzij Padoo, onze partner van deze workshop
Wat kun je verwachten?
Zelf een paddenstoelbouillon maken die elke saus en gerecht naar een hoger niveau tilt.
Experimenteer met ongekendere paddenstoelsoorten zoals maitake en nameko.
Verrassende technieken om paddenstoelen op hun best te bereiden.
woensdag 15/10/2025
18u30-22u30
Paul Fredericqstraat 30, 9000 Gent
€80 pp inclusief (alcoholisch en non-alcoholisch) aperitiefje, aangepaste dranken, uitgebreid en gezellig diner en leerrijke receptenbundel!
neem zeker enkele potjes mee want alle restjes mag je mee naar huis nemen!
- allergenen: gluten, soja, noten, pinda, sesam
Er zijn nog 16 plaatsen beschikbaar voor deze workshop.
Voor hoeveel mensen wil je inschrijven?