Een van de meest gekende ingrediënten uit de Portugese keuken is de bacalhau (= gezouten kabeljauw), maar wist je dat er ook nog heel wat anders heerlijks te genieten valt?

Bovendien zijn vele gerechten met de juiste tips en tricks eenvoudig te veganizen. Ik toon het je allemaal in deze zomerse workshop.

Tussendoor Fado zingen is toegestaan.

Op het menu:

  • De ultieme pastel de nata
  • pasteis de bacalhau (beignets van kabeljauw, maar dan vegan!)
  • sinaasappel olijfolie cake
  • Caldo Verde (hét nationaal gerecht van Portugal)
  • Piri-piri oesterzwam
  • Arroz de Marisco: de Portugese paella
  • peixinhos da horta: boontjes tempura
  • Cenouras à algarvia: frisse wortelsalade

Wanneer?

18/06/2025

18u30 - 22u30

Prijs?

€70 per persoon

Extra info

Workshop inclusief apertief, drank, heerlijk menu en uitgebreide receptenbundel!

Inschrijven

Er zijn nog 14 plaatsen beschikbaar voor deze workshop.
Voor hoeveel mensen wil je inschrijven?

Deelnemers

Per persoon

€ 70,00

Totaal: € 70,00

Je korting wordt in de volgende stap verrekend