De herfst staat voor de deur en terwijl buiten de temperaturen frisser worden en de zomerweelde op het veld plaats maakt voor goedverstopte knollen onder de grond, steken wij de pizza oven aan om jullie te verwennen met een rijkelijk pizzamenu en zalige natuurwijntjes!

Marco zorgt met zijn sensationele zuurdesemdeeg voor de perfecte bodem, Eveline zorgt met haar creatieve groentecreaties voor de lekkerste seizoensgebonden toppings. En oh ja, we voorzien ook enkele lekkere hapjes én dessert om de avond compleet te maken.

Opgelet: dit is geen workshop, maar een dinerevent! (Wij zorgen voor het eten, jij mag genieten :) )

Op het pizza menu:

  • diverse antipasti om de appetijt te stimuleren!
  • pizza met pompoen, bospaddenstoelen en pesto van boerenkool
  • de ultieme Vegamizza: een roze pizza, wat had je verwacht?
  • pizza met aardappel, homemade spekjes, scamorza en blauwe kaas
  • pizza met gekarameliseerde venkel, vijgen en rucola
  • keuze uit: rode biet & rode wijn brownie met gerookte chipotle chocolademousse OF pastinaak en peer cake met saffraan yoghurt

Wanneer?

zaterdag 19/10/2024

timing:

start: 19u

eindtijd: wanneer jullie weg willen :)

Prijs?

  • 25 euro per persoon (inclusief meerdere pizza-gangen, antipasti en dessert)
  • Alle wijnen en andere lekkere non-alcoholische drankjes kunnen ter plekke worden bijbesteld.

Extra info?

Kom je met de wagen? Er is een parking aanwezig in de Heksstraat!

Inschrijven

Deze workshop is helaas volzet.