Zaterdag 12 april staat volledig in het teken van de perfecte pizza! Onder begeleiding van pizzaiolo Marco en het team van Vegamuze leer je alles wat je nodig hebt om je eigen authentieke pizza’s te maken.

Wat kun je verwachten?
🍕 Deeg maken als een pro: Leer hoe je traditioneel Napolitaans pizzadeeg maakt, met aandacht voor het rijzen en de perfecte textuur.
🧀 Vegan kazen: Maak je eigen plantaardige mozzarella en andere kazen, zonder cashewnoten, maar met duurzame en verrassende ingrediënten.
🥗 Seizoensgebonden toppings: Laat je inspireren door de lekkerste verse ingrediënten die passen bij het seizoen.
🔥 Bakken in een authentieke oven: Je pizza bakken we ter plekke in een echte pizza-oven voor die onmiskenbare smaak.
🎁 Eigen bolletje deeg mee naar huis: Ga naar huis met een portie deeg om thuis nog een keer te oefenen.

De workshop is hands-on: je maakt alles zelf, van het deeg tot de toppings. Uiteraard sluiten we de dag af met een smakelijke feestmaaltijd van je eigen creaties.

Op het menu:

  • Napolitaans pizzadeeg
  • homemade mozzarella, burrata en ricotta
  • diverse originele pesto's
  • de Vegamizza: rode biet pizza met Libanese flair
  • de ultieme lente pizza met asperge en doperwt
  • how to pimp your margherita pizza
  • pizza bianca met geitenkaas, pistache pesto en rabarber
  • alles aangevuld met heerlijke Italiaanse wijnen!

Waar en Wanneer?

zaterdag 12 april: 10u - 16u

Prijs?

€80 per persoon

inclusief aangepaste wijnen, aperitief en uitgebreide receptenbundel

Extra Info

  • neem een kookschort mee om vlekken te vermijden :)
  • neem voldoende tupperware mee voor alle heerlijke restjes mee naar huis te nemen;

Inschrijven

Er zijn nog 16 plaatsen beschikbaar voor deze workshop.
Voor hoeveel mensen wil je inschrijven?

Deelnemers

Per persoon

€ 80,00

Totaal: € 80,00

Je korting wordt in de volgende stap verrekend