Zaterdag 12 april staat volledig in het teken van de perfecte pizza! Onder begeleiding van pizzaiolo Marco en het team van Vegamuze leer je alles wat je nodig hebt om je eigen authentieke pizza’s te maken.
Wat kun je verwachten?
🍕 Deeg maken als een pro: Leer hoe je traditioneel Napolitaans pizzadeeg maakt, met aandacht voor het rijzen en de perfecte textuur.
🧀 Vegan kazen: Maak je eigen plantaardige mozzarella en andere kazen, zonder cashewnoten, maar met duurzame en verrassende ingrediënten.
🥗 Seizoensgebonden toppings: Laat je inspireren door de lekkerste verse ingrediënten die passen bij het seizoen.
🔥 Bakken in een authentieke oven: Je pizza bakken we ter plekke in een echte pizza-oven voor die onmiskenbare smaak.
🎁 Eigen bolletje deeg mee naar huis: Ga naar huis met een portie deeg om thuis nog een keer te oefenen.
De workshop is hands-on: je maakt alles zelf, van het deeg tot de toppings. Uiteraard sluiten we de dag af met een smakelijke feestmaaltijd van je eigen creaties.
zaterdag 12 april: 10u - 16u
€80 per persoon
inclusief aangepaste wijnen, aperitief en uitgebreide receptenbundel
Er zijn nog 16 plaatsen beschikbaar voor deze workshop.
Voor hoeveel mensen wil je inschrijven?