Tijdens deze workshop maken we niet alleen onze eigen verse pasta klaar, maar geef ik je ook enkele van mijn favoriete pastagerechten prijs en hoe je deze nu echt super lekker vegan kunt maken.

Daarnaast krijg je heel wat tips voor het opbouwen van een lekker pastagerecht én maken we ook nog een lekkere contorni en dolce klaar!

Buonissimo!

op het menu:

  • verse vegan pasta, zo maak je het!
  • Cappellacci di zucca
  • de ultieme linguini al ragù
  • Pasta arrabiatta met gele tomaat
  • Pasta caccio e pepe
  • Zoodles met Siciliaanse paprika-amandelpesto
  • geheim dessertje (ssshh)

Wanneer?

Woensdag 28/9/2022

Van 18u30 tem 22u00

Prijs?

€65 per persoon

Extra info?

Neem zeker voldoende tupperware doosjes mee want alle restjes mogen mee naar huis!

Inschrijven

Er zijn nog 10 plaatsen beschikbaar voor deze workshop.
Voor hoeveel mensen wil je inschrijven?

Deelnemers

Per persoon

€ 65,00

Totaal: € 65,00

Je korting wordt in de volgende stap verrekend