Samen ontdekken we de zoete geheimen van Oost-Europees gebak. Van Oekraïnse kersendumplings tot Roemeense pompoenstrudel, deze voorlopig nog ongekende desserts zullen na deze workshop een plekje in je hart veroveren!

Verder geven we deze klassiekers telkens ook een lokale twist door enkel te werken met producten die hier te verkrijgen zijn.

In deze workshop maken we gebruik van de volgende allergenen: gluten, noten, soja

Op het menu:

  • Gevulde Oekraïnse dumplings met kriekencompôte
  • Roemeense pompoenstrudel
  • Hongaarse bladerdeegtaartjes met pruim en cottage cheese
  • Armeense baklava met walnoot en granaatappel
  • Transylvaanse appel en karwijzaad cake
  • Hongaarse chocomousse cake
  • Polenta cheesecake uit Moldavië

Wanneer?

woe 9/10/2024

18u30-22u30

Prijs?

€70 pp inclusief aperitiefje, koffie en thee gebreid en een gezellig dessertbuffet en leerrijke receptenbundel!

Extra info?

Alle desserts kan je ook mee naar huis nemen!

Inschrijven

Er zijn nog 3 plaatsen beschikbaar voor deze workshop.
Voor hoeveel mensen wil je inschrijven?

Deelnemers

Per persoon

€ 70,00

Totaal: € 70,00

Je korting wordt in de volgende stap verrekend