Op 10 november zetten Marco en de Muze de oven aan voor een feest van herfstige smaken! Verwacht de typische luchtige, dikke pizza al taglio — Romeinse plaatpizza op z’n best — met creatieve toppings boordevol lokale groenten en fruit van het seizoen.

We serveren een selectie van vier verrassende pizza’s!

Ter plekke kan je heerlijke natuurwijn van A Taste Affair, homemade limonades en drankjes, koffie en thee van theesommelier Charlotte Groetenbril en een heerlijk afsluitend toetje van Vegamuze bijbestellen.

Opgelet: dit is geen kookworkshop.

Op het pizza menu:

  • Pompoenpizza met miso-pompoensaus, gegrilde pompoen, vijg, radicchio en Omage camembert
  • De ultieme Padoo-pizza met umamirijke shiitakesaus, pulled eryngii, oesterzwammen, nameko, krokante look en boerenkoolpesto
  • Pizza met rode kool-linzenragout en homemade mozzarella
  • De wereldberoemde Vegamizza met rodebietensaus en gerookte wortel

Wanneer?

maandag 10/11/2025

start: 19u

eindtijd: wanneer jullie weg willen :)

Prijs?

  • 25 euro per persoon (inclusief meerdere pizza-gangen)
  • Alle wijnen en andere lekkere non-alcoholische drankjes kunnen ter plekke worden bijbesteld.

Extra info?

Kom je met de wagen? Er is een parking aanwezig!

Inschrijven

Er zijn nog 20 plaatsen beschikbaar voor deze workshop.
Voor hoeveel mensen wil je inschrijven?

Deelnemers

Per persoon

€ 25,00

Totaal: € 25,00

Je korting wordt in de volgende stap verrekend