Deze workshop maakt deel uit van de jaarcursus 'Proef het Seizoen' (klik hier voor meer info), maar je kan je ook apart voor deze workshop inschrijven.

De lente staat in volle bloei, en dat vieren we met een workshop boordevol kleurrijke groenten, groene blaadjes en frisse kruiden van CSA de Molenkouter! Van kraakverse kroppen sla en knapperige spinazie tot friszure rabarber en pronte broccoli, je leert al het lekkers van de lente zowaar nog lekkerder klaar te maken!

Wat kun je verwachten?

Het eerste lokale fruit is er, de ideale gelegenheid om te experimenteren met nieuwe bereidingen.

Creatieve manieren om oneindig te variëren met een overvloed aan slasoorten en bladgroen. (Een curry met sla, yes we can!)

Een heerlijke en inspirerende wereld waarin je een waaier aan groenterijke gerechten klaarmaakt!

Wil je deelnemen aan de hele jaarcursus? Klik hier!

Voorbeeldmenu:

  • Sri Lankaanse geïnspireerde Sla
  • de ultieme lente risotto met een oase aan lentegroentjes en kamille
  • rabarber zoet-zuur met aromatische rijst
  • Gegrilde asperges met irislook en spinazie groene curry
  • rabarber en dragon frangipane
  • harissa gelakte bloemkool met fris yoghurt kruidensausje
  • knapperige salade met mizuna en mosterdblad met aardbei en sechuan-miso dressing
  • vlierbloesem mocktail en cocktail!

Waar en Wanneer?

zaterdag 24/5/2025

10u-15u

In mijn kookatelier

Paul Fredericqstraat 30, 9000 Gent

Prijs?

€70 pp inclusief (alcoholisch en non-alcoholisch) aperitiefje, aangepaste dranken, uitgebreid en gezellig diner en leerrijke receptenbundel!

Extra info?

neem zeker enkele potjes mee want alle restjes mag je mee naar huis nemen!

Inschrijven

Er zijn nog 9 plaatsen beschikbaar voor deze workshop.
Voor hoeveel mensen wil je inschrijven?

Deelnemers

Per persoon

€ 70,00

Totaal: € 70,00

Je korting wordt in de volgende stap verrekend