Vier samen met Vegamuze haar nieuwe kookboek en kook met Eveline diverse gerechten uit haar boek 'Proef het Seizoen'.
Proef het seizoen neemt je mee van boer tot bord, het hele jaar door. Van de eerste frisse lentegroenten en bloesems tot de uitbundige zomeroogst met sappige tomaten en geurige vijgenbladeren, van de rijke smaken van de herfst tot de voedende kracht van wintergroenten.
In deze workshop koken we een waaier aan seizoensgebonden gerechten uit het boek - van hartig tot zoet- en na afloop krijg je een gesigneerd exemplaar van haar kookboek mee naar huis!
woensdag 25/3/2026
18u30 - 22u30
€100 per persoon
inclusief gesigneerd kookboek, aperitief, aangepaste dranken, kookavond en uitgebreid diner
Neem zeker voldoende tupperware doosjes mee want alle restjes mag je mee naar huis nemen!
Er zijn nog 16 plaatsen beschikbaar voor deze workshop.
Voor hoeveel mensen wil je inschrijven?