Vier samen met Vegamuze haar nieuwe kookboek en kook met Eveline diverse gerechten uit haar boek 'Proef het Seizoen'.

Proef het seizoen neemt je mee van boer tot bord, het hele jaar door. Van de eerste frisse lentegroenten en bloesems tot de uitbundige zomeroogst met sappige tomaten en geurige vijgenbladeren, van de rijke smaken van de herfst tot de voedende kracht van wintergroenten.

In deze workshop koken we een waaier aan seizoensgebonden gerechten uit het boek - van hartig tot zoet- en na afloop krijg je een gesigneerd exemplaar van haar kookboek mee naar huis!

Op het menu:

  • zelfgemaakte pasta met romige wortel-misosaus en kervel dukkah
  • taco blanco met witte chocolade mole en lenteraapjes
  • rode biet dahl met doperwt swirl
  • harissa bloemkool met labneh en koriander chermoula
  • gele rijst met zoet-zure groenten
  • Smashed potatoes met zwarte limoen
  • all-in-one carrotcake-bananabread-marmercake
  • paardenbloem en eenkoorn shortbread koekjes

Wanneer?

woensdag 25/3/2026

18u30 - 22u30

Prijs?

€100 per persoon

inclusief gesigneerd kookboek, aperitief, aangepaste dranken, kookavond en uitgebreid diner

Extra info?

Neem zeker voldoende tupperware doosjes mee want alle restjes mag je mee naar huis nemen!

Inschrijven

Er zijn nog 16 plaatsen beschikbaar voor deze workshop.
Voor hoeveel mensen wil je inschrijven?

Deelnemers

Per persoon

€ 100,00

Totaal: € 100,00

Je korting wordt in de volgende stap verrekend